Se United-spillerne i ny reklamefilm

VIDEO: DHL og United med ny reklamefilm i Norge. Se den her.

Publisert Sist oppdatert

Akkompagnert av signaturlåten «Aint No Mountain High Enough» , feirer DHL sin tilknytning til Manchester United i en ny TV-reklame som vises på norske kanaler fra og med i kveld, fredag 1. juni.

TV-spoten vil også vises i Kina, India, Mexico, Sør Afrika, Sør Korea, Tyrkia, De forente Arabiske Emirater og i Storbritannia.

Verdens mest internasjonale selskap hjelpes av stjerner som Ryan Giggs, Javier Hernandez, Wayne Rooney, Ji-Sung Park og manager Sir Alex Ferguson for å levere budskapet om at det er et engasjert team av internasjonale spesialister bak hver forsendelse og levering som selskapet gjør.

– Som offisiell logistikkpartner til Manchester United er det fantastisk for oss at vi kan vise vårt engasjement i klubben på norske TV-kanaler. Manchester United har en global rekkevidde og symboliserer kvalitet, profesjonalitet og suksess – merkeverdier som deles med DHL, sier Marketing Communications Manager i DHL Express Norge,Therese Wilhelmsen Sund, til united.no.

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/Jhb5JT9vvkw» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS