– Kjøper seg ut av avtalen

United har kjøpt seg ut av treningstøysponsoravtalen med DHL – fordi klubben tror de kan skaffe seg en enda bedre avtale, melder PA-journalist.

Publisert Sist oppdatert

Det var den desidert største av sitt slag da den ble undertegnet. DHL sa seg villige til å betale £10 millioner i året for å sponse treningstøyet til United i nasjonale turneringer. At Tottenham Hotspur får like mye av Aurasma for draktsponsingen denne sesongen forteller alt om hvor stor denne avtalen faktisk er verdt.

Det er ikke mer enn et drøyt år siden avtalen gikk i boks, men nå avslører Rob Harris i The Press Association på Twitter at United har kjøpt seg ut av avtalen. Det vil si at avtalen vil bli avbrutt i juni neste sommer – to år før den egentlig gikk ut.

Årsaken til dette er at den vanvittige draktsponsoravtalen med Chevrolet, som vil sende hele 3,36 milliarder norske kroner inn på Uniteds bankkonto i løpet av en sjuårsperiode fra 2014, har gjort at Uniteds markedsavdeling mener de kan tyne enda mer penger ut av en ny treningstøysponsor.

Nyheten kommer dagen etter United.no skrev at United også etter all sannsynlighet vil øke avtalen med utstyrsleverandøren Nike betraktelig fra 2015.

Powered by Labrador CMS