Ferguson: Kvartfinalen blir vanskelig

Sir Alex Ferguson uttaler etter trekningen av FA-cupens kvartfinaler at det blir vanskelig enten man møter Swansea eller Fulham. United vil uansett utfallet av omkampen de to imellom måtte spille på bortebane.

Publisert Sist oppdatert

Dagens kamp mot Derby viste seg etter hvert å bli grei skuring, der mål av Nani, Gibson, Ronaldo og Welbeck sikret 4-1-seier på Pride Park. Nå venter vinneren av omkampen mellom Swansea og Fulham. Enten det blir den ene eller den andre, blir det nok en styrkeprøve, mener Ferguson.

"Man ønsker seg alltid hjemmekamp i cupen, så sånn sett er det ikke ideelt," svarte skotten på spørsmål om hva han syntes om trekningen.

"Jeg så Swansea mot Fulham i går, og de spilte veldig bra – en ekstremt imponerende oppvisning."

"Jeg tror ikke at utfalet av den kampen [Swansea – Fulham] på noen måte er gitt på forhånd, men uansett hvem vi skal møte vil vi kun være ett steg unna semifinalen. Det vil i seg selv være en motivasjonsfaktor for spillerne våre."

"Forhåpentligvis kan vi beholde formen, som har vært veldig bra i det siste."

Ferguson brukte også litt tid etter seieren over Derby til å skryte av dybden i laget sitt.

"Vi har sagt i flere uker nå at det er bredden i stallen som har reddet oss gjennom skadeproblemene – det beviste vi i dag igjen."

"Med kampen på onsdag [mot Fulham i Premier League] i tankene gjorde jeg noen forandringer på laget i dag, og det fungerte veldig bra."

Hva gjaldt situasjonen i førsteomgang hvor det tok en forvirret injedommer mye lenger tid enn normalt på omsider å bestemme seg for å annullere Ronaldos "scoring", hadde en lur Sir Alex følgende å si:

"Jeg har en oppfatning av hva som burde ha vært gjort. Hvorvidt det har noe å si eller ikke. vet jeg ikke…!"

Kilde: Goal

Powered by Labrador CMS