WR10

Rooney: – Resultatet er ikke alt, men jeg vil fortsatt vinne

Publisert Sist oppdatert

Søndagens møte mellom United og Derby på sistnevntes hjemmebane, Pride Park, blir en spesiell kamp av flere grunner.

Ikke bare kan få flere av Uniteds aller største unge talenter få vise seg frem i fravær av klubbens EM-deltakende superstjerner, attpåtil for første gang i den nye hjemmedrakten – det er også første gang klubben møter Wayne Rooney, klubbens mestscorende spiller gjennom tidene, som trener.

35-åringen tok over sjefstrenerrollen midtveis gjennom foregående sesong og er nå inne i sin første oppkjøring som manager.

Søndag får han se om sine spillere har tatt til seg instruksjonene han har kommet med gjennom det han omtaler som en positiv start på førsesongen.

– Det er åpenbart en vanskelig kamp som kommer på søndag. Det kommer til å bli bra for dem (Derby-spillerne), så vi får sett hvordan de ligger an, sier den tidligere United-kapteinen til Derbys hjemmeside.

Swansea City v Derby County - Sky Bet Championship
SJEF: Wayne Rooney tok over Derby i vår og klarte med nød og neppe å holde «the Rams» unna nedrykk fra Championship.

Rooney anerkjenner at hans gutter ikke kommer til å møte en toppet United-ellever, ettersom gamleklubben mangler flerfoldige spillere etter sommerens store mesterskaper.

Spisslegenden mener likevel at United kommer til å stille med «veldig gode spillere».

– De er erfarne spillere, spillere som har spilt i store turneringer gjennom sine karrierer. De kommer også også til å ha noen unge spillere, så jeg tror det kommer til å bli en god kamp, sier Rooney, som avslører at hans gutter kommer til å prøve en ny spillestil.

Derby-treneren kan også avsløre at han kommer til å bytte to spillere ved pause søndag og de resterende ni spillerne halvtimen før slutt.

Med andre ord en disponering vi er kjent med fra treningskamper og oppkjøring.

Rooney sier likevel at han ønsker seg en seier, selv om det aller viktigste for ham er at spillerne prøver å spille slik som han har instruert dem til.

– Resultatet er ikke alt på søndag, men jeg vil fortsatt vinne. Det bør være sluttmålet. Vi vil vinne, men det som er viktigere på søndag er at spillerne har tatt inn den informasjonen vi har gitt dem de siste ukene.

Powered by Labrador CMS