FP (1)

– Jeg ser for meg et utlån for Pellistri

Publisert Sist oppdatert

Søndag ble en positiv opplevelse for flere av United-spillerne, da laget begynte førsesongen med 2-1-seier over Derby på Pride Park.

Én av dem som var aller best var Facundo Pellistri. Den 19 år gamle uruguayaneren ble matchvinner med sin lekre og småfrekke scoring, der han dro av keeper David Marshall før han satte ballen i nota.

Kantspilleren forteller at søndagens oppgjør var en vanskelig batalje.

– Det var en tøff kamp, i oppkjøringen er kampene alltid tøffe. Heldigvis vinner vi. Vi måtte spille bra, noe jeg synes vi gjorde. Denne seieren er viktig.

sanchopell
UTMERKET SEG: Facundo Pellistri var én av spillerne som stakk seg ut med positivt fortegn søndag.

Vingtalentet får også spørsmål om varmen han og lagkameratene måtte spille i søndag. Han svarer at det uansett egentlig ikke er noe å snakke om, ettersom det tross alt var like varmt for begge lag.

Pellistri er nok dog bedre vant til varmen, etter hans opphold i Alavés foregående sesong.

Nå er unggutten å være innstilt på å bli i Manchester for å kjempe om plassen, men det virker ikke som om United har helt de samme planene.

– Jeg gikk på lån til Alavés og følte meg bra. Nå er jeg her og gjør mitt beste. Jeg har lyst til å bli her, så jeg fortsetter å jobbe hardt for å forbedre meg.

Ole Gunnar Solskjær sier imidlertid følgende:

– Jeg kan se for meg et utlån for ham. Det har vært en enorm interesse. Nå handler det om å ta det valget som er rett for ham.

Powered by Labrador CMS