– Minner om Bergkamp og Henry

VIDEO: Se et langt intervju med Robin van Persie her.

Publisert Sist oppdatert

Van Persie er full av lovnader om sine lagkamerater. Han forteller at lagkameratenes ferdigheter minner ham om det han så fra Bergkamp og Henry tidlig i Arsenal-karrieren.

– Jeg ser ting jeg ikke har sett på lenge, sier han til Sky Sports.

– Da jeg kom til Arsenal for flere år siden, så jeg ting fra Bergkamp og Henry som jeg aldri hadde sett maken til tidligere i livet. Nå ser jeg de samme tingene igjen, og det gjør meg glad.

– Som et barn i en godtebutikk

– Det er som å være et barn i en godtebutikk. Dette er å ha det gøy, å kose seg. Det er nettopp det jeg gjør, jeg har det gøy.

Nederlenderen forteller at det var viktig for ham å oppnå nye ting i karrieren, og insisterer på at Manchester United var det riktige steget å ta.

– Arsenal var en flott klubb og jeg hadde det veldig bra der, men etter åtte år følte jeg at jeg trengte en ny utfordring. Den utfordringen fant jeg i Manchester United. Jeg føler at jeg er omringet av vinnere, forteller Premier Leagues toppscorer.

– Jeg føler at dette er det riktige tidspunktet for meg å være her. Jeg tror ikke at det ville vært bedre å komme hit tidligere. Alt har gått i denne retningen av en grunn.

– Da jeg forlenget kontrakten min med Arsenal for noen år siden, følte jeg at det var det riktige å gjøre, fordi jeg ikke var ferdig der. Nå, siden forrige sommer, har jeg ønsket en større utfordring, og dette var den største utfordringen for meg.

– Ingen spiller er større enn klubben

Robin van Persie har vært en umiddelbar suksess på Old Trafford. Nederlenderen har utvilsomt vært Uniteds viktigste spiller i første halvdel av sesongen, og har scoret 18 mål i serien. Han forteller at han ikke ble for stor for Arsenal, men at han kun trengte å komme seg videre.

– Jeg tror at hver dag forteller meg at jeg har gjort det riktige valget. Det er ikke noe galt med Arsenal. Ingen spiller er større enn klubben, og Arsenal vil alltid være med i kampen om trofeer. Det var bare det at etter åtte år var jeg klar for å komme meg videre og prøve noe nytt.

Dette, og mye mer, kan du høre i intervjuet under.

<h2><iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/BWbUsru3lqo» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe></h2>
Powered by Labrador CMS