– United kommer tilbake

Denis Irwin føler seg sikker på at United kommer til å svare etter det grusomme resultatet mot Manchester City.

Publisert Sist oppdatert

United møter Everton på lørdag, og sannsynligvis kommer det til å bli gjort en god del endringer fra den fatale kampen søndag. Om man kan finne noe positivt, har De røde djevlene fram til midten av januar et relativt enkelt kampprogram. Irwin tror det blir mye å juble for i de nærmeste månedene for Sir Alex Ferguson og kompani.

– Everton borte blir tøft, men jeg tror vi kan ta rundt 26 poeng av de neste 30 mulighetene. Det var smertefullt mot City, spesielt de siste fem minuttene, sier Irwin til MUTV.

Irwin var med på hele suksessreisen på 90-tallet. Selv om det handlet mest om oppturer, opplevde han også kamper han aller helst skulle glemme.

– Men det har skjedd oss før – jeg var med da vi reiste til Newcastle og tapte 5-0. Den neste uka dro vi til Southampton og tapte 6-3. Det har skjedd før – 4-1-tapet hjemme mot Liverpool var også en forferdelig dag.

– Man er nødt til å legge slike resultater bak seg. Vi har hatt en fantastisk start på sesongen og har spilt noen harde kamper mot alle de andre topplagene. Man får det knapt verre enn Stoke borte i Premier League og Bolton borte er alltid vanskelig, så sju av ni kamper har vært virkelig harde.

Og selv om United i øyeblikket ligger fem poeng bak byrivalen, mener ikke Irwin det er særlig grunn til bekymring.

– Fem poeng bak City er ikke bra. Vi er ikke vant til å være bak City, men kun en fjerdedel av sesongen er spilt, så vi får håpe at vi tar dem igjen. Tradisjonelt er vi også bedre i den andre halvdelen av sesongen også.

Powered by Labrador CMS