Imponert av Swansea

Før sesongen antok vi at turen til Swansea skulle være sesongens enkleste trepoenger. Nå spår Denis Irwin en tøff oppgave for United i Wales.

Publisert Sist oppdatert

De var tippet som dumpekandidat nummer én, og tidligere Manchester United-back Denis Irwin er neppe den eneste som har latt seg begeistre av Brendan Rodgers menn denne sesongen.

– Fantastisk å se på

– Swansea har vært en skikkelig åpenbaring denne sesongen. Den angrepsvillige stilen deres er rett og slett fantastisk å se på så hvorfor skulle de endre på noe?, spør Irwin ifølge statskanalen BBC.

Irwin tror det er en tøff oppgave som venter United på Liberty Stadium kommende helg.

– Swansea har funnet sin stil der de er mest effektiv. Manageren føler at den spillestilen de nå har, er den som bringer det beste ut av laget og det ser ut til at han har rett, sier Irwin.

Mange tilhengere av engelsk fotball vil imidlertid huske flere nyopprykkede lag de siste sesongene som rykket opp via Play Off, tok Premier League med storm, men som likvel rykket ned etter sesongslutt.

– Bedre enn Blackpool

Hull overlevde med et nødskrik i debutsesongen, men rykket ned sesongen etter.

Burnley sjokkerte alle ved å slå Manchester United på Turf Moorf, men rykket likevel ned etter endt sesong. Og Ian Holloways Blackpool ble hele Englands kjæledegger etter en strålende start på sesongen. Men igjen manglet det lille ekstra på slutten.

Irwin tror imildertid Swansea har det som skal til for å overleve.

– Defensivt er Swansea mye mer solid enn Blackpool. I de første fem hjemmekampene har de bare sluppet inn ett mål. Det kan hende de trenger å forsterke stallen i januar, for sesongen er lang og hard, påpeker Irwin.

Powered by Labrador CMS