– Presterer bedre mot topplag

Ander Herrera skryter av Dele Alli, Eric Dier og Tottenham, men har god tro på at United kan få til noe mot Spurs likevel.

Publisert Sist oppdatert

Ander Herrera er en spiller som ved flere anledninger har utmerket seg i toppkamper, og han utmerker seg også ved å være et interessant intervjuobjekt fordi han er så genuint interessert og engasjert i fotball, som en fan.

I et intervju med MUTV har han snakket om kampen mot Tottenham og om Tottenham generelt.

– Jeg synes vi presterer bedre mot topplag, og alltid gir vårt beste, og Spurs er et av de topplagene. Jeg synes Spurs og Leicester er de eneste lagene som har vært jevne. Jeg så Spurs’ kamp borte mot Liverpool, og de kontrollerte stort sett hele kampen, og spilte veldig godt i andreomgangen, og kunne vunnet. De kjemper fortsatt for tittelen, og vi må respektere dem siden de har veldig gode spillere.

– Det har vært noen overraskelser i Premier League denne sesongen, synes jeg, og Dele Alli er en av dem. Jeg forventet heller ikke at Dier skulle spille så godt som han har gjort på midtbanen.

– Alli er en spiller som ikke trenger å røre ballen hele tiden. Han venter på øyeblikket sitt, og har god timing inn i boksen. Han har ofte mål og målgivende.

– Den beste måten å forsvare seg mot gode spillere er ved å få tak i ballen. Vi har kapasitet til å gjøre det, vi har vist det mot veldig gode lag – vi kan ta dem [ved å bruke ballen]. Det er den beste måten å gjøre det på. Vi har vært det beste laget mot Arsenal, City og Chelsea, så vi må ha troen.

herreraliverpool (650 x 358)
HERRERA: Har scoret to mål mot Arsenal, og ett mot Liverpool. Forhåpentligvis kan han nå komme på scoringslista mot Tottenham også.
Powered by Labrador CMS