henderson040222

BEKREFTET: Henderson klar for Forest

United-keeperen skal spille for Nottingham Forest denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Det bekrefter begge klubber på sine hjemmesider.

– Jeg er svært glad for at jeg skal spille for en så fantastisk klubb med utrolige supportere og en vidunderlig historie. Jeg ønsker å takke manageren og eierne i klubben for muligheten til å spille her i den første sesongen tilbake i Premier League. Jeg gleder meg til å jobbe med alle i klubben; manageren, spillerne og keepertrener Danny Alcock, sier Henderson til Nottingham Forest sine hjemmesider.

– Jeg ønsker også å takke fansen for velkomsten jeg har fått og jeg kan nesten ikke vente til vi skal feire nydelige øyeblikk sammen denne sesongen, sier han videre.

 Det er for ordens skyld snakk om et rent lån –  uten kjøpsoposjon – der Forest dekker hele lønna i utlånsperioden.

Brice Samba imponerte i Nottingham Forest-buret i 2021/22-sesongen, men har ikke blitt enig med klubben om ny kontrakt, og skal være på vei ut.

Henderson lå an til å starte forrige sesong som førstekeeper i United før han ble coronasyk før sesongen, og David de Gea utnyttet sjansen såpass godt at han aldri egentlig var i nærheten av å spille seg ut igjen av laget. Dermed er det naturlig med et nytt utlån for keeperen som tidligere har vært utlånt til Stockport, Grimsby, Shrewsbury og Sheffield United.

Trolig håper Henderson at regelmessig spill i Nottingham Forest skal sørge for at han får en plass i den engelske VM-troppen – og aller helst også med mulighet for spilletid. I tillegg kan det også påvirke 25-åringens United-karriere.

Dean Henderson har totalt spilt 29 kamper for United, men bare tre av disse kampene var forrige sesong.

Lykke til i Forest, Deano!

Powered by Labrador CMS