henderson040222

– Henderson har signert for Nottingham Forest

Publisert Sist oppdatert

Sky Sports News melder fredag ettermiddag at Dean Henderson har signert for Nottingham Forest på lån for den kommende sesongen.

Klubbene har foreløpig ikke bekreftet overgangen, men så sent som torsdag ble ble det meldt av The Athletic at bare småting gjenstod før det hele var i boks.

Som The Athletic så sier også Sky Sports at det er snakk om et ordinært lån, tilsynelatende uten kjøpsopsjon.

Den populære Forest-keeperen Brice Samba var en viktig mann da de sikret opprykket, men kontrakten går ut neste sommer, og partene har ikke blitt enige, og det er derfor ventet at han blir solgt.

Vi kommer tilbake med mer når det hele bekreftes.

Fabrizio Romano skriver at avtalen ikke er signert, så der er han uenig med Sky Sports, men også han skriver at Henderson går på lån til Forest, og at det ikke blir noen kjøpsopsjon inkludert i avtalen.

Fra torsdag: The Athletic meldte at overgangen var bortimot i boks

Det troverdige og seriøse nettstedet The Athletic skriver at Manchester United og Nottingham Forest er enige om en låneavtale for sisteskanse Dean Henderson.

Kun den medisinske testen gjenstår før 25-åringen bytter ut Old Trafford med City Ground. Den nyopprykkede Premier League-klubben betaler hele lønnen i løpet av det sesonglange utlånet. Det skriver The Athletic og journalisten Daniel Taylor, som har svært gode kilder i Nottingham Forest.

Det nevnes ingenting om noen kjøpsopsjon, og flere journalister har tidligere skrevet at det kun dreier seg om et rent lån. 

Dean Henderson var på et suksessfullt utlån til Sheffield United i Premier League i 2019/2020-sesongen (etter å ha vært med på å spille de opp sesongen før), men har aldri klart å etablere seg som førstekeeper for Manchester United.

Det ryktes for øvrig at United er interessert i Watford-keeper Daniel Bachmann. Fra før av har Erik ten Hag David de Gea og Tom Heaton til rådighet.

Powered by Labrador CMS