Everton Women v Manchester United Women - FA Women's Continental Tyres League Cup

Deadline day: Tre spillere i boks for Skinner

Publisert Sist oppdatert

I denne saken følger vi med på overgangsvinduets siste dag for Uniteds del.

Fristen for registrering var i utgangspunktet 18.00 for innenlandsoverganger, og så har klubbene frem til midnatt (engelsk tid) til å få i boks signeringer fra utlandet.

(Oppdateringene fra denne saken er hentet fra ryktesaken, men vi har nå altså laget en egen sak.)


Status:

  • United har signert Diane Caldwell og Jade Moore. Mer i egen sak her.
  • Signe Bruun har også kommet inn på lån. Egen sak her.
  • Rachel Daly virker integrert i troppen allerede via sosiale medier, og har vært på kamp på Leigh Sports Village, men en overgang har aldri blitt bekreftet. Er noe på gang, eller trener hun bare med klubben, eller noe lignende?

21.42: Trolig kommer det ikke flere oppdateringer nå, men en vet jo aldri heller! Vi har ikke hørt noe snakk om Rachel Daly i dag, så vi tror ikke noe skjer der selv om en definitivt ikke kan utelukke noe heller.

21.33: Bruun bekreftet! Egen sak her.

21.29: Vi venter vel egentlig bare på bekreftelsen nå, og det er ikke noe nytt her, men vi tar med at også L’Equipe skriver at Signe Bruun kommer til å gå på lån fra Lyon til United ut sesongen.

20.43: Tom Garry skriver hos Telegraph at United er nær å få trippelsigneringen i boks, altså å fullføre dagen ved å signere Signe Bruun på lån fra Lyon. Det ville vært dagens største signering for Uniteds del, i så fall. Det er lite nytt i saken ellers.

20.02: Moore til United bekreftet! Les mer her.

19.49: De første 90 sekundene av videoen under handler om United.

Det meste av det er repetisjon/utdyping av det Anton Toloui har skrevet om Signe Bruun tidligere, men Toloui nevner også at det fortsatt jobbes med midtbanespilleren Jade Moore, som er på vei bort fra Marc Skinners gamleklubb Orlando Pride.

19.11: Mer om Signe Bruun: FA og FIFA holder på med å ratifisere papirarbeidet for avtalen, skriver Anton Toloui fra Sky Sports. Det ble dårligere tid enn planlagt fordi Bruun ble forsinket på Manchester Airport i dag tidlig.

18.53: Troverdige Tom Garry fra Daily Telegraph melder at United er i ferd med å fullføre signeringen av danske Signe Bruun på lån fra Lyon. Det jobbes nå for å få overgangen fullført i løpet av dagen.

Den 23 år gamle spissen, som spilte for PSG før hun gikk til Lyon i fjor sommer, har scoret seks ligamål for Lyon denne sesongen, på 403 minutter (ifølge FBRef). Det vil si at hun har scoret omtrent hvert 67. minutt.

18.27: Manchester United-kvinnene har signert en forsvarsspiller. Les mer i egen sak her.

17.58: I tillegg til Jade Moore, så jobber United visstnok med å få på plass enda en spiller innen fristen… som nå er omtrent om to minutter (denne tweeten ble publisert 17.39).

16.26: Mer Jade Moore: Sky Sports skriver at United er i samtaler med Orlando Pride om Moore, og de minner også om at en har frem til midnatt (engelsk tid) med å registrere spillere som hentes inn fra andre land.

Moore, som spilte for Marc Skinner i Orlando Pride, har 50 landskamper for England, og har tidligere spilt for Lincoln City, Leeds United, Birmingham City, Notts County, Reading og Atlético Madrid (lån).

16.04: Troverdige Emma Sanders skriver at Orlando Pride-spiller Jade Moore er på vei til Manchester United. Overgangsvinduet for kvinnene stenger (som tidligere nevnt) i dag, men i litt større grad enn hos mennene så er det vanlig at overganger blir bekreftet en stund etterpå, så det kan plutselig komme overgangsbekreftelser i løpet av de neste dagene.

Moore spiller som regel på midtbanen, og hun vil trolig være ment som backup hvis hun signerer (og vil også sørge for å gjøre det lettere med en eventuell nødløsning med Ladd som stopper).

13.55: I dag stenger overgangsviunduet for kvinnene, og det ser ikke ut til at United vil lykkes med å hente inn en ny angrepsspiller slik intensjonen var.

Emma Sanders, som dekker WSL for BBC, skriver at United har vært i dialog med flere spillere uten å få napp. Vinduet stenger klokken 18.00 norsk tid.

 

Powered by Labrador CMS