dejonge

Vi fulgte Deadline Day!

Publisert Sist oppdatert

Det var en del som drømte om noe ekstraordinært fra Uniteds side på overgangsvinduets siste dag, men slik ble det ikke.

Her er alle bekreftede overganger i Premier League!

Allerede tidlig på ettermiddagen fastslo Fabrizio Romano at Frenkie de Jong ble i sitt kjære Barcelona.

Det ble heller ingen bevegelser rundt Cristiano Ronaldo.

Da satt vi igjen med det vi forventet av mer kjente navn, samt et utlån til lavere divisjoner.

Antony og Martin Dubravka ble nemlig begge, som forventet, presentert som United-spillere.

James Garner og Tahith Chong ble samtidig solgt til henholdsvis Everton og Birmingham, som forventet, og Chong blir dermed lagkamerat der med utlånte Hannibal Mejbri kommende sesong. Ethan Galbraith dro på lån til Salford som kjemper i toppen av League Two.

Klokken 01.30 natt til fredag bekreftet Manchester United også at Will Fish har blitt lånt ut til Hibernian i skotsk Premier League.

Her er alle bekreftede overganger i Premier League!

LIVE:

01.00: Da tar vi kvelden for denne dekningen. God natt!

00.45: Daniel James går fra Leeds til Fulham på lån, mens Leeds henter Willy Gnonto fra Zurich.

Midnatt – pling, pling: Overgangsvinduet er sånn sett stengt, men merk at en del avtaler kan offentliggjøres utover natta likevel. Vi har oppdatert med en del ferdigforhandlede overganger i lista vår her.

23.50: Tahith Chong er solgt til Birmingham. Dermed har Chong og Garner forsvunnet, Galbraith er lånt ut, men Antony og Dubravka er inne som nye United-spillere så langt denne torsdagen.

23.45: Her kan du lese James Garners egne ord om Everton-overgangen.

23.25: Der kom omsider bekreftelsen: James Garner er solgt fra Manchester United til Everton.

23.05: Liverpool bekrefter at de har hentet Arthur fra Juventus på en låneavtale.

23.00: Vi har for lengst mistet tellingen når det kommer til Nottingham Forest og hvor mange signeringer de har gjort i sommer. Og det er ikke helt sikkert de er ferdige heller, for nå forsøker den nyopprykkede klubben også å signere Serge Aurier. 

22.50: Arsenal skal ha kommet med dagens tredje bud på Aston Villa-spiller Douglas Luiz, men Birmingham-klubben nekter fortsatt å selge. Denne gang skal de ha avslått et bud på 25 millioner pund.

22.45: Vi venter for øvrig fortsatt på at Everton skal bekrefte kjøpet av James Garner fra Manchester United.

22.40: Memphis Depay skal være i samtaler med Chelsea om en potensiell retur tilbake til Premier League. Barcelona-spilleren vurderer visstnok å kansellere kontrakten sin med katalanerne for å få ordnet en overgang.

22.00: Arsenal-back Ainsley Maitland-Niles er klar for et utlån til Southampton.

21.55: Pierre-Emerick Aubameyang nærmer seg tilsynelatende en overgang til Chelsea. Spissen, som gikk fra Arsenal til Barcelona, er observert i London torsdag kveld.

21.45: Leander Dendoncker forlater Wolverhampton til fordel for Aston Villa.

21.15: Hector Bellerin har skrevet under på en ettårsavtale med Barcelona. Høyrebacken forsvinner gratis fra Arsenal, som har sikret seg noen prosenter ved et eventuelt videresalg.

21.10: United-spiller Ethan Galbraith går til Salford City på et sesonglangt utlån. Det bekrefter klubben.

 

21.05: – Hold et øye med Memphis Depay, skriver Fabrizio Romano. Den tidligere United-spilleren sitt team kjemper en kamp mot klokka, men jobber altså med å finne en ny arbeidsgiver til sin klient før vinduet stenger om snaue tre timer.

20.20: Michy Batshuayi skal være på vei fra Chelsea til Nottingham Forest.

19.55: Bekreftet. Sergino Dest var aktuell for United, men endte i AC Milan.

19.45: Chelsea får Denis Zakaria fra Juventus på lån, med opsjon på kjøp. Det er Here We Go fra Fabrizio Romano på den.

19.10: Det ble ingen Edson Alvarez fra Ajax for Chelsea, og nå er de i kontakt med Juventus om Denis Zakaria. Vi snakker ofte om desperasjon og lite plan i United-land, men denne midtbanejakten til Chelsea ville passet godt inn i samme karakteristikk – fra Alvarez til Sangare til Zakaria på bare noen timer.

19.05: James Garner skal være klar for Everton. Kontrakten er underskrevet, ifølge Fabrizio Romano.

18.50: Chelsea skal ha akseptert Brightons bud på 9 millioner pund for Billy Gilmour, mens de skal ha fått et klart nei fra Ajax på Edson Alvarez. Ajax vil ikke selge flere nå.

18.30: Martin Dubravka er bekreftet klar for United. Les mer om det her.

18.17: En del Fulham her nå. Tidligere United-spiller Daniel James er på vei dit på lån fra Leeds nå. Dette ifølge Sky Sports.

18.05: Martin Dubravka skal akkurat ha skrevet under på United-kontrakten sin. Det har vært Here We Go og alt her den siste tiden, så nå venter vi bare på at United bekrefter overgangen.

18.00: Chelsea-talentet Billy Gilmour skal være svært nær en overgang til Brighton, mens Southamptons Jan Bednarek gjennomgår legesjekken hos Aston Villa. Husker du også Willian? Han er nå klar for en ny London-klubb. Denne gangen er det Fulham han skal spille for.

17.45: Bekreftet. PSGs Idrissa Gana Gueye gjør comeback i Everton. Vi venter på den endelige bekreftelsen på James Garner, og så har Everton forsøkt seg på Kudus i Ajax – men uten å få napp. Ajax tror de kan hente veldig mye mer for ham neste sommer.

17.38: PSG-spiller Layvin Kurzawa er leid ut til Fulham i Premier League.

17.20: Hvis noen trengte å høre det fra Fabrizo Romano. Frenkie de Jong blir verken United- eller Chelsea-spiller i sommer. Han blir i sitt åpenbart kjære Barcelona.

17.15: Uniteds Will Fish (19) til skotsk Premier League? Muligens…

16.50: Vi følger selvsagt med på rivalene våre også, og Arsenal gir ikke opp Douglas Luis fra Aston Villa, selv om det rapporteres at Villa ønsker nærmere 40 millioner pund for å selge.

16.42: Hector Bellerin fristilles av Arsenal slik at han blir Barcelona-spiller. Han overtar dermed Sergino Dests rolle der vel. Dest, som ble koblet til United, er ventet klar for AC Milan på et utlån fra Barcelona senere i kveld.

16.40: MER VIDEO: Supporterklubbens Fredrik Filtvedt tok med seg La Liga-ekspert Jonas Giæver for å blant annet snakke om sommerens store frustrasjon, Frenkie de Jong.

 

16.15: Spiller du fantasy Premier League? Antony kan kjøpes inn mot Arsenal-kampen og prisen er 7,5 millioner pund.

15.45: Fredrik N. Filtvedt og Eivind Brennhovd Holth bruker 30 minutter på å oppsummere Erik ten Hags overgangsvindu. Det snakkes om Antony, Casemiro og feilslåtte strategier!

 

15.30: Willian returnerer til Premier League som Fulham-spiller.

14.56: Antony blir som ventet ikke spilleklar til kveldens Premier League-oppgjør mot Leicester. Brasilianeren debuterer dermed sannsynligvis mot Arsenal, eller påfølgende torsdag mot Real Sociedad i Europa League.

14.51: Spanske Sport meldte nylig at Memphis Depay kan slå følge med Pierre-Emerick Aubameyang fra Barcelona til Chelsea. Ifølge Fabrizio Romano har imidlertid klubbene fokus på førstnevnte enn så lenge.

14.23: Vi samler opp litt fra ulike kilder:

  • Daniel James går angivelig på lån til Fulham i løpet av dagen, mens Bamba Dieng går til Leeds.
  • Pierre-Emerick Aubameyang er på vei til Chelsea.
  • Arsenal skal legge inn bud på Douglas Luiz i Aston Villa, og Liverpool jobber med å hente Arthur Melo fra Juventus.

14.15: Nå er det ingenting som skulle tilsi at Cristiano Ronaldo ikke skulle vært med i kveldens kamptropp, men det er han i alle fall, ifølge Sky Sports.

13.24: Både The Athletic og BBCs Simon Stone melder at Tahith Chong nærmer seg en overgang til Birmingham. Også Fabrizio Romano melder at overgangen vil finne sted. 22-åringen var på lån i samme klubb forrige sesong, men trøblet med skader. I Birmingham kan han gjenforenes med Hannibal Mejbri, som er utlånt.

13.17: Skal Daniel James flytte på seg igjen?

13.04: Leicester erstatter Wesley Fofana med Wout Faes.

12.02: Vi har hatt besøk av Paul Thomas Clay som sammenligner Antony med Neymar, og forteller at den fryktløse brasilianeren elsker store anledninger! Se intervjuet her!

11.55: Tahith Chong kan forsvinne i løpet av dagen. Ifølge Manchester Evening News har Birmingham vist interesse for 22-åringen. Unggutter som Shola Shoretire, Teden Mengi, Ethan Galbraith, Matej Kovar og Nathan Bishop kan gå på lån.

11.52: Antony har lagt ut et Instagram-innlegg etter at overgangen var et faktum.

Og Ajax har delt en avskjedsvideo.

11.15: Manchester City forsterker seg på midtstopperplass med Manuel Akanji, som tidligere også har vært koblet til United.

11.05: Her er alt om Antony-presentasjonen!

10.30: Da er Antony offisielt presentert som United-spiller!

10.24: Ifølge The Athletic er det fortsatt interesse for Cristiano Ronaldo i Saudi Arabia. Det er imidlertid lite sannsynlig at portugiseren havner der.

– Saudi Arabia er den eneste muligheten hans. Al Hilal la inn et godt bud til Manchester United og tilbudte Ronaldo masse penger. Men det ble avslått, og jeg blir sjokkert hvis det skulle skje, sier Laurie Whitwell.

09.23: Det meldes fra flere hold (The Athletic og The Times, i alle fall, så med andre ord troverdige kilder) om at Chelsea nærmer seg en overgang for 33 år gamle Pierre-Emerick Aubameyang nå. Han har så vidt blitt koblet til United også i sommer, men uten at det skal ha gått noe lenger enn at United forhørte seg om Barcelona-spissens situasjon.

09.13: Det er en dårlig bevart hemmelighet at Cristiano Ronaldo har ønsket å forlate Manchester United denne sommeren, men Jorge Mendes’ forsøk på å finne en klubb til portugiseren har ikke vært vellykket. Det ser dermed ut til at United og Ronaldo må prøve å finne ut av ting sammen, og Erik ten Hag har på diplomatisk vis snakket om at Ronaldo er en fantastisk spiller, og kan bidra, og gjentok også det på onsdagens pressekonferanse etter at han først sa at Ronaldo kommer til å bli værende:

– Vi sa at vi planla med ham. Vi er også fornøyd med ham. Han er også fornøyd med å være her også, og vi ønsker å få suksess sammen her. Vi har pratet sammen flere ganger, og han vet også hvilke krav det er her. Han er en fantastisk spiller, og jeg ser på trening at han åpenbart kan gjøre det vi ønsker av ham, sa nederlenderen.

08.59: David Ornstein skriver at PSV har bestemt seg for å ikke selge Cody Gakpo, til skuffelse for Leeds og Southampton. Gakpo har også vært koblet til United i sommer.

08.05: Ajax har funnet sin Antony-erstatter i Lucas Ocampos. 28-åringen fra Argentina hentes på lån fra Sevilla.

08.00: I løpet av dagen publiseres det flere videosnutter om overgangsvinduet på united.no. Både Paul Thomas Clay og Jonas Giæver skal være med. Her kan du sende inn spørsmål til ekspertene!

07.55: Det spørs om Cody Gakpo fortsatt er United-aktuell nå som Antony er signert, men 23-åringen scoret i alle fall hattrick onsdag kveld, og ifølge Times er PSV og Southampton enige om en overgangssum på 34 millioner pund for vingen.

07.50: Høyreback Sergino Dest har blitt koblet til Manchester United de siste dagene, men er nå på vei til Milan. På gårsdagens pressekonferanse konstaterte Erik ten Hag at Aaron Wan-Bissaka blir værende i klubben.

Powered by Labrador CMS