Dårlig dag for De Laet

Men Robbie Brady markerte seg mer positivt. Les hvordan det går med de utlånte.

Richie De Laet hadde overhodet ingen god dag på jobben for Norwich. 20 minutter ut i kampen mistet han ballen til Franco Di Santo som bakerste mann, og i kampen for å nå igjen Wigan-spilleren, felte han Di Santo ulovlig innenfor 16-meteren. Dermed fikk hjemmelaget straffespark, som Ben Watson satte sikkert i mål. En liten trøst for De Laet er at Norwich fikk med seg ett poeng i sin første ligakamp etter opprykket, siden Wesley Hoolahan utliknet like før pause.

Robert Brady markerte seg da han fikk 87 minutter for Hull, som slo Ipswich 1-0 på bortebane. Brady kom blant annet til en god skuddmulighet etter 27 minutter, men hans lave skudd ble stoppet av Stockdale i Ipswich-målet. Ifølge rapportene spilte United-unggutten en god kamp, før han ble byttet ut tre minutter før slutt til fordel for Aaron McLean. Ex-Reds Joe Dudgeon og Corry Evans spilte hele kampen for Tigerne.

Joshua King var ubenyttet reserve for Borussia Mönchengladbach, i 1-1-kampen mot Stuttgart.

Ryan Tunnicliffe og Scott Wootton skal i aksjon for Peterborough søndag klokken 16.00, når Blackpool står på motsatt banehalvdel.

Bebe er fortsatt langtidsskadd, og vil ikke være i aksjon for Besiktas de neste seks månedene.

Her er en oversikt over hvilke United-spillere som er på utlån, og hvor lenge avtalene varer.