– For utålmodig

Er det riktig av United å la Andreas Pereira dra til Valencia? Her er noen reaksjoner fra Manchester.

Publisert Sist oppdatert

Andreas Pereira ble fredag kveld klar for Valencia på et sesonglangt lån, og i kommentarfeltet vårt var det delte meninger om valget om å sende brasilianeren ut på lån igjen.

Noen skulle gjerne sett at han ble værende, etter at han gjorde det bra i pre-season, mens andre tror dette er best for utviklingen hans.

Vi har sett litt på hva som menes i England om lånet.

– [Å spille mot] Burton i ligacupen var forståelig nok ikke nok for Andreas Pereira. Valencia-lånet er en oppgradering fra Granada. Vanskelig avgjørelse for spilleren og United, skriver United-reporter Stuart Mathieson fra Manchester Evening News på Twitter.

ANDREAS PEREIRA: Hans Granada rykket ned fra La Liga sist sesong, med brasilianeren som et av få lyspunkter.

Kollegaen Samuel Luckhurst gir i denne artikkelen uttrykk for at han er skeptisk.

– [Mourinho] var motvillig til å la ham returnere til Spania med Valencia. Men Mourinho, som sa i fjor at han ikke ville beholde en spiller mot sin vilje, gikk med på det etter at det engelske vinduet hadde stengt.

– Pereira skal fortsette sin utvikling i en markant annen kultur, når et Premier League-lån burde vært vektlagt. Det er en diskustabel avgjørelse etter bare to starter i engelsk fotball – begge i ligacupen – over de siste tre årene, og Pereira ser nå ut til å forberede seg på en karriere i Spania heller enn i England.

MØTER BARCELONA: Andreas Pereira får god matching, men burde han heller blitt matchet i Premier League?

Luckhurst skrev også på Twitter:

– Han ville fått minutter, men er for utålmodig, og enda et La Liga-år er ikke akkurat ideell forberedelse for Premier League.

Nick Poole følger de unge United-spillerne tett fra Twitter-kontoen @ManUnitedYouth, og han har stor tro på Pereira. Han ga først uttrykk for at han «hater overgangen».

– Det ser ut som om Pereira presset på [for å få det i stand], men siden Mourinho ga det sitt «ok», så har han antakeligvis ikke sett for seg å gi ham for mange kamper.

Poole påpekte også at tidspunktet Mourinho ga det sitt OK, et tidspunkt der det uansett ikke ville være tid for å hente inn noen, uansett tyder på at han i beste fall ville vært en backupspiller.

ETTER DET FØRSTE MÅLET: Det første av mange?
Powered by Labrador CMS