Manchester United v Watford FC - Premier League

Null poeng, ett mål, to utvisninger, tre baklengsmål og fire på rad uten seier

Det er landskampperiode, og dermed er det bare én av våre utlånte som har vært i aksjon denne helga hittil.

Mansfield Town 1-3 Harrogate Town

Nathan Bishops Mansfield startet sesongen godt, men har nå fire kamper på rad uten seier.

I denne kampen tok Mansfield ledelsen allerede i det 3. minutt, men like etterpå utlignet Harrogate, og like før pause hadde bortelaget snudd kampen. Med litt over et kvarter igjen fikk Mansfield to spillere utvist (det andre kortet for en krangel startet av det første røde kortet), og i det 81. minutt scoret Harrogate igjen mot Mansfields ni spillere.

Det skal ha vært forsvaret heller enn Bishop som var det store problemet her. Ja, lokalavisa trekker frem at resultatet ville vært styggere om det ikke var for tre flotte redninger av United-målvakten.

Harrogate topper nå League Two, mens Mansfield ligger litt under midten av tabellen.

SKAL HA SPILT BRA: Nathan Bishop.

Andre:

• D’Mani Mellor ble sittende på benken hele kampen da Salford City tapte 1-2 borte mot Carlisle United.
  • Will Fish var ikke med for Stockport på grunn av spill for ungdomslandslag. Stockport spilte 0-0 borte mot Boreham Wood.
  • Natt til søndag ble det 1-0 til Atlanta United 2 borte mot Indy Eleven, men Connor Stanley ble sittende på benken hele kampen.