Nani startet målshowet

I motsetning til spillerne som er «igjen» i Manchester United spiller Nani Champions League for moderklubben Sporting Lisboa hvor han er på lån.

Tirsdag kveld scoret han sitt andre mål på tre kamper i Champions League da han ga Sporting ledelsen på et skudd etter en smart cornervariant borte mot Schalke i første omgang. Det vil imidlertid overraske oss om bestemannsprisen går til tyskernes målvakt etter kampen.

Etter 33 minutter fikk imidlertid bortelag Mauricio utvist etter to gule kort, før Chinedu Obasi utliknet rett etter på. Deretter scoret Schalke to ganger ved Benedikt Höwedes og Klaas-Jan Huntelaar, men etter to scoringer av Adrien Silva så det ut som Sporting skulle få med seg et godt 3-3 resultat fra Tyskland med tanke på at de spilte store deler av kampen med ti mann. To minutter på overtid dømte imidlertid dommeren straffe til Schalke etter en hands, og dermed vant hjemmelaget 4-3.

ScreenShot20141020at11.22.27

Nani var ikke involvert i noen av de to andre scoringene, og pådro seg et gult kort.

Vingen begynte lånoppholdet med å brenne et straffespark, men har siden spilt seg i form og strutter nå av god gammel selvtillit. Faktisk gikk portugisiske O Jogo så langt som å hevde at Nani aldri har vært bedre enn han er akkurat nå. Kanskje greit å ikke ta den påstanden bokstavelig, men det er uansett gledelig å se en lånespiller som får det til.