Nani leverte scoring – igjen

Mens Chicharito satt på benken hele El Clasico.

Publisert Sist oppdatert

Vi brydde oss mest om søndagens kamp mot Liverpool denne helgen, men både fredag, lørdag og søndag var det United-spillere i aksjon for sine respektive låneklubber.

Fredag 20. mars:

Wolverhampton Wanderers 2-0 Derby County

Jesse Lingard startet dette viktige oppgjøret for Derby etter noen kamper der 22-åringen måtte finne seg i å være et alternativ fra benken. Det gikk ikke så bra med Derby, som var svært uheldige, men Lingard gjorde en brukbar innsats, og spilte seg definitivt ikke ut av førsteelleveren.

Lingard hadde en nydelig gjennombruddspasning som førte til kampens mest kontroversielle situasjon, da Wolverhampton kunne takke dommeren for at de verken fikk baklengsmål eller utvisning, og kom ellers til noen avslutninger fra distanse som ikke kunne overliste ex-red Kuszczak. I tillegg skapte gode bevegelser trøbbel for Wolves spesielt i den første omgangen, men tabber defensivt gjorde at Wolves vant, og direkte opprykk ser nå noe usannsynlig ut for Lingard & co.

Han fikk karakteren 6 av Football League Paper, som beskriver det som en lovende forestilling av Lingard.

Derby County v Reading - FA Cup Fifth Round
TAPTE: Jesse Lingard og Derby.

Lørdag 21. mars:

Dinamo Zagreb 4-1 Istra 1961

Ángelo Henríquez startet ikke uventet for hjemmelaget, og brukte rundt en halvtime på å komme på scoringslista.

Dinamo seiler mot seriegullet, og byttet ut chileneren i det 66. minutt på stillingen 3-1.

Aston Villa 0-1 Swansea City

Tom Cleverley startet for et Aston Villa-lag som har sett langt bedre ut i det siste, men måtte ut med skade etter rundt 25 minutter.

De resterende Aston Villa-spillerne klarte ikke å score, og klarte heller ikke å hindre Swansea-mål, og det ble dermed tap for Cleverley & co. Villa er fortsatt ikke trygge…

Aston Villa v Leicester City - Premier League
UT MED SKADE: Tom Cleverley.

Rotherham United 2-3 Sheffield Wednesday

Will Keane mistet kampen på grunn av en skade som var fryktet at skulle være alvorlig, men etter undersøkelser har det vist seg at Keane skal være tilbake etter landslagspausen.

Rotherham ledet 1-0 lenge, men en utrolig sluttspurt førte til at Wednesday vant 3-2 på New York Stadium. Det avgjørende målet ble gledelig nok scoret av ex-red Kieran Lee.

Wigan Athletic 1-1 Bolton Wanderers

Saidy Janko manglet igjen etter å ha blitt skadet på oppvarmingen sist helg, men Ben Amos spilte nok en gang fra start for The Trotters.

Bolton tok ledelsen, noe som ikke var så uventet med tanke på at Wigan ikke har vunnet hjemme i ligaen siden slutten av august (!), men Wigan utlignet rett før slutt, så Amos holdt dessverre ikke nullen. Han skal uansett ha spilt en svært god kamp.

Det mener også Football League Paper. Der omtales han som banens beste, får karakteren 9, og kamprapportens fokus er på Amos, som der også får skryt av motstandermanager Malky Mackay i tillegg til skryten fra Bolton-sjef Neil Lennon.

Manchester United Training Session
GOD: Ben Amos forlater United i sommer, og får seg nok en brukbar klubb om han fortsetter å spille godt for Bolton.

Barnsley 1-1 Preston North End

Det kunne blitt en United-duell, men Ben Pearson manglet for formsterke Barnsley, sannsynligvis på grunn av en smell. Forhåpentligvis er ikke det så alvorlig.

Sam Johnstone spilte hele oppgjøret for Preston, som også tok ledelsen. Mot slutten av oppgjøret utlignet Ibehre for Barnsley, og det ble bare ett poeng. Preston har gode sjanser til å kapre en direkte opprykksplass, og 1-1 mot Barnsley (selv uten Pearson) er ikke noe elendig resultat med tanke på formen The Tykes har vist. Vi har ikke funnet noe på nettet som tyder på at baklengsmålet var Johnstones feil.

Football League Paper gir Johnstone karakteren 5, men ikke fordi han spilte dårlig, men rett og slett fordi han hadde det så rolig.

Manchester United Training In Denver
UAVGJORT: Sam Johnstone holdt ikke nullen denne gangen.

Radnicki Nis 1-1 Vojvodina

Ingen Vanja Milinkovic for Vojvodina denne gangen heller, og erstatteren klarte ikke å holde nullen.

Søndag 22. mars:

Rayo Vallecano B 2-1 Real Madrid Castilla

Du har helt sikkert fått det med deg dersom du følger med i norske nettaviser: Guillermo Varela og Martin Ødegaard gikk på et nytt tap borte mot bunnlaget Rayo Vallecano. Dermed ligger Zinedine Zidanes gutter på syvendeplass i Segunda B – seks poeng opp til førsteplass Huesca.

Sporting 4-0 Vitória Sport Clube

Det går virkelig på skinner for Luis Nani og Sporting for tiden. Siden 1. november har de bare tapt én kamp – mot topplaget Porto for to uker siden – og ligger på tredjeplass på tabellen, dog ni poeng fra ligaleder Benfica.

Uniteds utleide kantspiller spilte alle 90 minuttene og noterte seg for en straffescoring.

Barcelona 2-1 Real Madrid

Javier Hernández kom aldri på banen for Real Madrid i El Clasico, der Barcelona gikk seirende ut til tross for et mål av ex-red Cristiano Ronaldo.

Dermed ser seriegull litt mindre sannsynlig ut for Hernández etter søndagens kamp.

 

 

 

Powered by Labrador CMS