Tidvis veldig god, men …

Slik spilte de utlånte.

Publisert Sist oppdatert

United har kampfri i midtuka, men det er det ikke alle våre utlånte som har.

Kieran O’Hara debuterte tirsdag, før to flere var i aksjon på onsdagskvelden.

Macclesfield Town 1-1 Cheltenham Town

Kieran O’Hara fikk tirsdag kveld debuten sin da Macclesfield endelig tok sitt første poeng for sesongen ved å spille 1-1 hjemme mot Cheltenham.

Macclesfield ledet lenge, før utligningsmålet kom noen minutter før slutt.

O’Hara skal ha spilt godt, og Silkmen kunne også doblet ledelsen til 2-0 da de bommet på et straffespark som kom i etterkant av et langt og godt utspark fra United-keeperen.

Aston Villa 2-2 Brentford

Axel Tuanzebe spilte fra start i Aston Villas hjemmekamp mot Brentford – han ble byttet ut i det 83. minutt da Villa desperat skulle jage poeng.

Det ble en variabel kamp for Tuanzebe denne gangen. Han spilte tidvis strålende, og fikk mye ros på sosiale medier, og fikk høylydt applaus fra Villa-publikummet ved noen anledninger.

Samtidig vil han nok ikke være spesielt fornøyd med sin opptreden på noen av Brentford-målene, selv om det er andre som i enda større grunn må ta på seg skylden for at det endte med to baklengsmål for Villa.

Brentford fremstår som et svært godt fotballag, og å være forsvarsspiller mot biene fra London er definitivt ikke enkelt, men heldigvis for Villa var det hull å finne i Brentford-forsvaret – og rett før slutt utlignet de til 2-2.

Selv om Tuanzebe får mye ros på sosiale medier for sin innsats, så er det også mange som påpeker at han ikke er en høyreback, og at han bør flyttes inn sammen med James Chester umiddelbart. Vi velger å ta med en positiv tweet – hovedsaklig fordi vi synes det var en morsom måte å få frem at Tuanzebe dekket store rom i denne kampen!

Scunthorpe United 0-5 Fleetwood Town

Cameron Borthwick-Jackson var ute av Scunthorpe-troppen i helga, og det endte med tap, men det hjalp ikke mye å få ham tilbake i startoppstillingen heller.

Scunthorpe har hatt en vanskelig start på sesongen, og her kollapset det helt allerede i den første omgangen (0-4), og i andreomgangen var det også bare Joey Bartons lag som scoret.

Borthwick-Jackson virker ikke å ha hatt noen stor kamp for Scunny, men var bare en god Fleetwood-redning unna å score. Ikke at det ville vært til stor hjelp her.

Mange Scunthorpe-fans håper nå på et snarlig managerskifte – om det skjer får vi satse på at vår mann beholder sin plass i førsteelleveren.

Andre:

  • Verken Vitória (Joel Pereira), Sheffield United (Dean Henderson), Fulham (Timothy Fosu-Mensah), Aberdeen (James Wilson) eller St. Mirren (Matty Willock) var i aksjon denne midtuka.
Powered by Labrador CMS