facundopellistri130321

Pellistri & co på vei mot fornyet kontrakt etter seier i skjebnekamp

Publisert Sist oppdatert

Én av våre utlånte var i aksjon tirsdag, og senere i midtuka kan det være flere utlånte i aksjon i viktige kamper.

Elche 0-2 Alavés

Alavés trengte virkelig å unngå tap her, og helst en seier, og det endte med det sistnevnte.

El Glorioso vant nemlig 2-0 borte mot bunnrival Elche.

Facundo Pellistri kom inn for bortelaget med litt over ti minutter igjen, og stillingen var på det tidspunktet 2-0, så det ble ikke noen mål med uruguyaneren på banen.

Elche ville vært over Alavés på tabellen med seier her. I stedet skiller det nå fem poeng mellom lagene.

Tre av lagene under Alavés på tabellen – Getafe (ett poeng bak), Real Valladolid (fire poeng bak), Huesca (fem poeng bak), Elche (fem poeng bak) og Eibar (seks poeng bak) – må gå forbi Alavés på tabellen for at det skal ende med nedrykk. Det skal nevnes at det av disse er bare Alavés og Elche som har spilt 36 kamper, og at de andre har tre kamper igjen. Likevel ser det etter denne seieren veldig bra ut for Pellistri & co.

I AKSJON FOR UNITED-RESERVENE: Facundo Pellistri mot City i desember.
I AKSJON FOR UNITED-RESERVENE: Facundo Pellistri mot City i desember.

Andre denne midtuka:

  • Dylan Levitt var ikke i Istra 1961s tropp da de spilte 1-1 hjemme mot Lokomotiv Zagreb. Det poenget gjør at Levitts lag har bare ett poeng opp til Varazdin (som møter serielederen onsdag kveld) på trygg plass.
  • Onsdag kveld (20.45) spiller Andreas Pereiras Lazio hjemme mot nedrykksklare Parma. Det er en kamp de må vinne om de skal henge med i kampen om Champions League-plassene.
  • Enda en United-spiller er involvert i kampen om de fire Champions League-plassene, for Diogo Dalot og AC Milan spiller samtidig (20.45) også borte mot Torino, og med seier der beholder Rossoneri et overtak på Juventus og Lazio i dette rotteracet.
  • Torsdag kveld (18.30) spiller Club Brugge og Tahith Chong borte mot Royal Antwerp.
Powered by Labrador CMS