‘Arry skryter av Fabio

– Han kan bli like god som sin bror Rafael, sier QPR-manager Harry Redknapp om sin innlånte forsvarsspiller.

Publisert Sist oppdatert

Redknapp, som nå har sittet en måned i sjefsstolen på Loftus Road, har latt seg imponere av den 22 år gamle United-spilleren, og ser ingen grunn til at han ikke skal nå brorens nivå – forutsatt at han holder seg unna skader.

Og nettopp skader har hatt sitt å si for Fabios utvikling. Han har vært mye plaget siden han ankom Vest-London på et sesonglangt lån like før sesongstarten, og har bare rukket å spille åtte kamper for den nedrykkstruede London-klubben.

Sist lørdag fikk han sin første start under Redknapp da QPR besøkte Newcastle. Der hadde han innledningsvis sine problemer med å finne ut av hjemmelagets giftige angripere, men Fabio spilte seg stort opp utover i kampen.

Akkurat et kom ikke som noen overraskelse på sjefen, som overfor London24 gir Fabio denne attesten:

– Han er en fin gutt og en kjekk kar. Han er entusiastisk og han har de rette holdningene.

På spørsmål om han tror Fabio med tiden vil kunne matche sin tvillingbror, lyder svaret:

– Det vet jeg ikke, men jeg håper det. Begge to er gode fotballspillere, så det er ingen grunn til at han ikke skal kunne klare det.

Det er et syn som deles med kollega Sir Alex. United-manageren mener at det kun er forskjellig erfaringsgrunnlag som skiller de to brødrene:

– Ferdighetsmessig er det veldig lite som skiller dem, men siden Rafael har spilt flere kamper for oss, har han naturlig nok også skaffet seg mest erfaring av de to.

Powered by Labrador CMS