Utlånte i aksjon

Fabio da Silva (bildet) var en av flere utlånte som benyttet tirsdagen til å skjerpe formen foran ligastarten.

Brasilianeren spilte samtlige minutter da QPR senket League Two-klubben Wycombe Wanderers med klare 3-0 på Adams Park.Vi har ingen rapporter om Fabios opptreden spesielt, men manager Mark Hughes ga etter kampen uttrykk for at han var godt fornøyd med lagets innsats.

Like bra gikk det ikke for Reece Brown og Coventry, som røk hele 1-4 i møte med Wrexham på Racecourse Ground. Viktigst for Browns vedkommende var nok likevel det faktum at han, i likhet med Fabio da Silva for QPR, fikk 90 minutter i beltet.

Og, helt til slutt – John Cofie ble matchvinner da Sheffield United beseiret naboene fra Rotherham. Den 19 år gamle spissen, som i forrige sesong hadde suksess på utlån til belgiske Royal Antwerp, skrudde ballen kaldt og rolig over vertenes keeper. Senere i oppgjøret, like før han ble byttet ut etter 74 minutter, var han nære ved å doble med en kanon fra kanten av 16-meteren.

Ellers var Hull-utlånte Ben Amos som tidligere meldt uheldig idet han forsøkte å hindre Doncaster i å gå opp i 2-1-ledelse på Keepmoath Stadium. Konsekvensen ble at han pådro seg en hodeskade og måtte forlate banen på båre.
Vertene gikk senere opp i 3-1-ledelse på straffespark, et resultat som sto seg kampen ut.