Eve

Roser Van de Beek etter det vanskelige United-oppholdet: – Sikker på at det var tøft

Publisert Sist oppdatert

Everton-sjef Frank Lampard fortsetter å omtale Donny van de Beek i rosende ordelag etter nederlenderens ankomst til Merseyside og Goodison Park.

Midtbanemannen har fått gode skussmål etter at låneovergangen til Everton ble et faktum. Lampard har også skrytt av Van de Beek tidligere, blant annet har Everton-sjefen sagt at han er en «stor beundrer» av 24-åringen.

Nå fortsetter den tidligere Chelsea-mannen å hylle sin nysignering.

– Jeg har blitt virkelig imponert, fastslår Lampard på sin pressekonferanse før helgens møte med Southampton, ifølge blant andre Daily Mail.

– På et profesjonelt nivå er jeg veldig imponert over den fysiske formen hans og hvor skarp han er i kamp. Samtidig er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor han er så skarp når man har sett ham trene.

Etter bare to ligakamper har Van de Beek nå spilt flere Premier League-minutter for sin nye, midlertidige klubb enn hva han gjorde den første halvdelen av sesongen med United.

Til tross for kultstatus hos United-fansen har midtbanespilleren aldri klart å slå seg inn i elleveren på Old Trafford, verken under Ole Gunnar Solskjær, Michael Carrick eller Ralf Rangnick.

Manchester United v Manchester City - Premier League
INNBYTTER: Donny van de Beek fikk de aller fleste opptredenene sine for United fra benken i løpet av første halvdel av sesongen.

Lampard mener Van de Beek har vist hvilken gjennomprofesjonell fotballspiller han er ved å fortsette å jobbe hardt, selv om United-oppholdet hittil nok ikke har vært noen dans på roser.

– Det er ikke lett. Det finnes forskjellige måter å reagere på og jeg er sikker på at det var tøft. Men han har vist at hvis du krummer nakken og fortsetter å jobbe, så kommer du deg gjennom. Folk kommer alltid til å respektere deg for det, sier Lampard og fortsetter:

– Nå har han forhåpentligvis en sjanse til å vise hvilken kvalitet han besitter på regelmessig basis.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS