Forlenger igjen?

Låneperioden utløper til helgen, men Doncaster-manager Paul Dickov er lysten på å beholde Sam Johnstone.

Publisert Sist oppdatert

Den 21 år gamle United-keeperen har ifølge Dickov gjort en strålende jobb mellom Doncaster-stengene i førstekeeper Ross Turnbulls skadefravær. Hittil har det blitt 11 opptredener på på sisteskansen fra Preston, og lørdag venter det enda en når Birmingham kommer på besøk til Keepmoath Stadium. Da er det imidlertid slutt på Johnstones utlånsperiode. Den har allerede blitt utvidet én gang, og Englands U21-keeper skal etter planen være tilbake i Manchester over helgen.

Det kommer imidlertid ikke til  å skje dersom Paul Dickov får det som han vil.

– Ønsker å beholde ham

Wigan Athletic v Doncaster Rovers - Sky Bet Championship
Doncaster-manager Paul Dickov.

Selv om Ross Turnbull omsider er skadefri og klar til å erstatte Johnstone i tirsdagens hjemmekamp mot Bolton, ser Dickov behov for å beholde den innlånte United-keeperen ut sesongen.

– For meg som manager er det en fantastisk situasjon å disponere over to førsteklasses engelske målvakter som konkurrerer om plassen. De har vært strålende, begge to, sier Dickov til Doncaster Free Press.

– Likevel, slik det ser ut nå, blir Birmingham-kampen Johnstones siste for oss.

– Vi har imidlertid vært i kontakt (med United) med henblikk på en forlengelse av avtalen. Vi vil vite mer om det før lørdagens kamp, avslutter den tidligere City-spissen.

Powered by Labrador CMS