Klarte ikke å stoppe Bolton

Publisert Sist oppdatert

To av våre utlånte var i aksjon fredag.

Bolton Wanderers 2-0 Salford City

Nøyaktig ti år tidligere vant Owen Coyles Bolton 3-2 borte mot Wolverhampton i Premier League, et resultat som sendte Bolton opp på femteplass i Premier League, med bare Chelsea, Manchester United, Arsenal og Manchester City foran.

På den tida spilte Salford City i Northern Premier League Division One North, på nivå åtte. Det er altså to klubber som har gått i helt forskjellig retning.

Nå er Bolton på nivå fire, og startet dagen på 20. plass før de på fredagskvelden vant 2-0 mot Richie Wellens’ Salford.

Di’Shon Bernard spilte hele kampen for bortelaget. Han spilte igjen på høyrebacken, og det virker som om han kom OK fra det. Baklengsmålene var helt andre spilleres feil, og 20-åringen var også med offensivt en del (med høydepunktet som et bra løp inn i boksen hvor han uegoistisk la ballen tilbake til Jason Lowe i skuddposisjon), men noen stor kamp virker det ikke som at han spilte heller.

Werder Bremen 2-4 St. Pauli

Det er landslagspause, men Werder Bremen spilte fredag en treningskamp mot St. Pauli.

Tahith Chong startet for Werder, og spilte frem til hele laget ble skiftet ut i det 70. spilleminutt på stillingen 3-1 til bortelaget.

En god Chong-pasning skal ha sørget for Werder Bremens beste mulighet i førsteomgangen.

Det endte til slutt 4-2 til St. Pauli.

TAPTE: Tahith Chong og Werder Bremen.

Andre:

  • Matej Kovars Swindon er i aksjon borte mot Shrewsbury lørdag 16.00, i det som er klubbens første kamp siden John Sheridan ble ansatt som ny manager. Dessverre har Kovar blitt vraket, så vi får håpe at han raskt klarer å spille seg inn i nyesjefens planer. Swindon er rett over streken, og Shrewsbury rett under, så det er en viktig kamp.
  • Kidderminster skulle egentlig spilt mot York City på lørdag, men en positiv coronatest hos York har sørget for at kampen har blitt utsatt. Det blir altså ingen kamp for Max Taylor denne helga.
  • Ellers er det ingen klubbkamper som involverer våre utlånte denne helga.
Powered by Labrador CMS