Levitt & co til cupfinalen

Publisert Sist oppdatert

Mange av våre utlånte har fri denne midtuka, men det er noen som har kamper.

Tirsdag kveld var tre utlånte i aksjon, før Dylan Levitt var i aksjon onsdag.

Istra 1961 3-2 Rijeka

Istra 1961 er tredje sist i ligaen, mens Rijeka er oppe i toppen, men ligatabellen har lite å si når det skal spilles cupsemifinale, og Dylan Levitts lag kvalifiserte seg til cupfinalen.

Levitt startet kampen, og da han ble byttet ut i det 64. minutt var stillingen 3-1 til Istra 1961, så det gikk altså bedre med Levitt enn uten, om ikke annet!

I finalen møter de Dinamo Zagreb eller Gorica.

Lincoln City 4-0 Milton Keynes Dons

Det var kampen som Milton Keynes i realiteten ikke hadde råd til å få poengtap i om et ørlite opprykkshåp skulle leve videre, men det ble ikke bare poengtap: det ble stortap, og attpåtil mot en play-off-rival som ikke hadde vunnet noen av sine siste seks kamper.

4-0 endte det til slutt på Sincil Bank, og MK Dons har nå ti poeng opp til play-off, og mange av lagene over har kamper til gode på Russell Martins lag også.

Ethan Laird startet som vanlig for MK Dons, og det virker som om han gjorde det OK, om enn ikke spektakulært. Da manager Martin gjorde endringer i det 55. minutt, så var Laird en av spillerne som ble ofret, noe som potensielt kan være fordi Laird hadde pådratt seg et gult kort i førsteomgangen.

TAPTE: Ethan Laird og MK Dons.

Salford City 0-1 Bolton Wanderers

Di’Shon Bernard har blitt plassert på benken etter at Gary Bowyer tok over managerjobben ut sesongen, og Bernard ble også det i den viktige hjemmekampen mot Bolton tirsdag kveld.

Han kom innpå i pausen som en del av et dobbeltbytte, og virker å ha spilt en aktiv rolle i Salfords jakt på utligning – men uten å lykkes.

Salford hadde vunnet to kamper på rad før dette, etter lang tids dårlig form, men dette tapet var et hardt slag for mulighetene til play-off, selv om det fortsatt absolutt er mulig.

Det er fire poeng opp til 6. og 7. plass (to plasseringer som begge gir play-off), og det gjenstår seks kamper av sesongen. Forhåpentligvis viste Bernard nok til å få sjansen i resten av kampene.

TAPTE: Di’Shon Bernard og Salford City.

Portadown 1-0 Dungannon Swifts

Portadown vant 1-0 mot bunnplasserte Dungannon Swifts, og har med det gjort noe så sjeldent som å vinne to kamper på rad.

Jacob Carney stod som vanlig i mål i Portadown-buret, og han virker ikke å ha hatt like mye å gjøre som han pleier – men holdt i alle fall nullen igjen, for andre gang på rad.

Portadown har nå avstand til de to lagene under seg på tabellen.

Andre:

  • Joel Pereira var ubenyttet innytter da Huddersfield tapte 1-2 hjemme mot Bournemouth tirsdag kveld. Huddersfield er fortsatt involvert i kampen om å unngå nedrykk fra nivå to.
Powered by Labrador CMS