– Jeg vet virkelig ikke hva som kommer til å skje

Diogo Dalot kan nå vende tilbake til United etter en sesong på utlån i Milan, men portugiseren er fortsatt usikker på hva som skjer med ham videre.

Publisert Sist oppdatert

Sesongslutt betyr også slutten på låneoppholdene til Uniteds utleide soldater. Blant de mest høyprofilerte utlånsspillerne fra Old Trafford denne sesongen er Diogo Dalot, som har tilbragt det siste året i AC Milan.

Der har han fått høvelige mengder med spilletid. Dalot endte på 33 kamper i Milan-drakten.

Portugiseren forteller at han har lært mye av sesongen i Italia.

– Jeg synes jeg har blitt mer og mer komplett, sier Dalot til Gazzetta dello Sport.

Backen sier at det å oppleve italiensk fotballkultur har vært en verdifull opplevelse.

– Italienerne elsker fotball, de snakker nesten ikke om annet og det å være del av denne kulturen har vært en fantastisk opplevelse. På banen føler jeg at jeg har forbedret meg mye når det gjelder det taktiske, sier 22-åringen og utdyper:

– Jeg har lært meg noen defensive kvaliteter her og det har vært fantastisk å utvikle disse egenskapene. Men også angrepsspillet – å gå fremover med full intensitet og vinne tilbake ballen så fort som mulig – har gitt meg nyttig lærdom.

TILBAKE I DET GODE SELSKAP: Diogo Dalot har vært del av et Milan-mannskap som neste sesong spiller Champions League for første gang på åtte år.

Dalot forteller at det verste med Italia-oppholdet har vært å ikke få spille foran et fullt San Siro. Gazzetta-journalisten påpeker at han jo kan komme tilbake igjen neste sesong for å gjøre nettopp det. Uniteds utlånte back svarer at han rett og slett ikke vet hva som skjer neste sesong.

– Jeg får si at jeg har hatt et fantastisk år med mange fine mennesker. Det er virkelig en glede å spille for Milan, men nå tenker jeg bare på EM. Jeg vet virkelig ikke hva som kommer til å skje (etter det).

Powered by Labrador CMS