Tre av våre utlånte var i aksjon tirsdag kveld, en smule i skyggen av nok en United-triumf på Parc des Princes, før vi hadde en ny mann i aksjon onsdag. Torsdag fikk nok en spiller spilletid.

Celtic 1-3 Milan

Diogo Dalot startet for Milan borte mot Celtic i Europa League-gruppespillet torsdag kveld. Det var hans første kamp for det italienske storlaget etter at han ble sendt på lån fra United mot tampen av overgangsvinduet.

Portugiseren spilte samtlige 90 minutter.

Milan styrte det meste i førsteomgang, og Diogo Dalot gjorde ingen feilskjær bakover. I tillegg var høyrebacken nokså villig til å bli med i angrep.

Bortelaget ledet fortjent 2-0 til pause etter scoringer av Rade Krunic og Brahim Diaz.

Etter pause kom Celtic mer med i kampen, og Diogo Dalot hadde litt problemer med å stoppe Mohammed Elyounoussi. Nordmannen kom til flere innlegg og var et aktivum de siste 45 minuttene. Det var også han som satte inn reduseringen etter en dødball.

Jens Petter Hauge avgjorde kampen for Milan på overtid. Dalot startet det angrepet, og Hauge var sikker da han kom alene gjennom mot Vasilis Barkas i Celtic-buret.

Alt i alt må det sies å være en godkjent debut fra Diogo Dalot.

Watford 3-1 Blackburn

James Garner spilte hele kampen da Watford tok alle tre poengene mot Blackburn Rovers hjemme på Vicarage Road.

Han var tredje sist på de to første Watford-målene, og ser generelt ut til å ha hatt en finfin dag på jobben.

Watford Observer gir ham «bare» karakteren 7 på spillerbørsen, og de roser han for et imponerende kreativitetsnivå, men vi har sett en del på hvordan supporterne omtaler Garners innsats i kampen, og ut fra det virker lokalavisas dom egentlig noe streng. Både på Twitter og på nettforum trekkes Garners innsats frem som en nøkkelfaktor, og på den ene supporterspillerbørsen vi har sett så var det Garner som kom best ut av alle Watford-spillerne, som den eneste som fikk karakteren 9.

Litt statistikk fra Statman Dave:

Northampton Town 2-1 Swindon Town

Verken Matej Kovar eller Swindon Town har hatt en enkel start på denne sesongen, og tirsdag kveld ble det et nytt tap.

To mål i førsteomgangen sørget for at Northampton hadde en god ledelse med seg inn i andreomgangen, og da hjalp det lite at bortelaget Swindon vant andreomgangen 1-0.

Det ene Northampton-målet kom etter en god Kovar-redning, men hvor Northampton scoret på returen.

Swindon Advertiser skriver i sin spillerbørs at Kovar nok ikke var skyld i noen av målene, men de gir ham karakteren 5 og skriver at distribusjonen var veldig dårlig hele kampen, og at han heller ikke klarte å dominere i feltarbeidet.

Etter fire tap på rad er nå Swindon like over nedrykksstreken på nivå tre etter å ha spilt sju kamper. Kommende helg venter en viktig kamp mot erkefienden Oxford United, som ligger like under Swindon på tabellen.

TAPTE IGJEN: Matej Kovar og Swindon.

Pickering Town 1-0 Brighouse Town

Jacob Carney debuterte i helga for Brighouse Town i en FA Trophy-cupkamp, og tirsdag kveld fikk han sin første ligakamp for Brighouse.

Det endte med tap, men Carney ser ut til å ha gjort det bra.

Han ble nemlig kåret til banens beste spiller, bekreftet klubben etter kampen.

Brighouse spiller helt nede på nivå åtte, og Carney trener fortsatt med United selv om han spiller for den lille West Yorkshire-klubben.

Hendon FC 2-6 Brentford B

Max Haygarths utlån er uvanlig i United-sammenheng, siden han er utlånt til Brentfords såkalte B-lag, heller enn til et førstelag.

Brentfords nest beste vant tirsdag 6-2 på bortebane mot Hendon i London Senior Cup.

Haygarth startet på benken i denne kampen, men fikk debuten sin da han kom innpå i det 78. minutt.

DEBUTERTE: Max Haygarth.

Andre:

• Andreas Pereira var ikke i Lazios tropp tirsdag kveld heller, på grunn av en forkjølelse. Lazio vant 3-1 mot Dortmund.
  • Joel Pereira har ikke vært i aksjon for Huddersfield ennå, ei heller i tirsdagens 1-0-seier mot Derby County. Han ble igjen sittende på benken hele kampen, og at konkurrenten holder nullen hjelper nok ikke på sjansene for spilletid.
  • Den walisiske landslagsspilleren Dylan Levitt var ubenyttet reserve da Charlton vant 1-0 borte mot Blackpool.
  • Di’Shon Bernard var ikke i Salfords kamptropp da de spilte sin andre kamp under Paul Scholes midlertidige ledelse. Det endte med seier 3-0 (ett mål av ex-red James Wilson), etter at de tapte den tøffe bortekampen mot Port Vale i helga, også da uten Bernard.
  • Max Taylor og Kidderminster spilte ikke i helga, og har heller ikke kamp denne midtuka. Det var heller ingen kamper denne midtuka for Caen (Aliou Traoré) eller Werder Bremen (Tahith Chong).