Perlescoring av Pereira

DE UTLÅNTE: Andreas Pereira sikret en god avslutning på helga for lånesoldatene.

Publisert Sist oppdatert

Noen av våre utlånte har vært i aksjon denne helgen. Her er vår oversikt.

Crystal Palace 2-1 Chelsea (Fosu-Mensah)

For en gangs skyld måtte Timothy Fosu-Mensah starte på benken (han var ikke med i troppen på Old Trafford sist runde, av naturlige grunner), og da kom seieren.

Noen spesiell sammenheng er nok lite trolig, siden Fosu-Mensah er en av få Palace-spillere som har hatt en akseptabel sesongstart.

Nederlenderen kom inn med fem minutter igjen av ordinær tid, og var med på å påføre Chelsea nok et tap. Forhåpentligvis betyr ikke timingen på sesongens første seier at Fosu-Mensah kommer til å fortsette å bli benket fremover.

KOM INN PÅ SLUTTEN: Timothy Fosu-Mensah.
KOM INN PÅ SLUTTEN: Timothy Fosu-Mensah.

Wolverhampton Wanderers 2-0 Aston Villa (Johnstone)

Aston Villa ble tidvis utspilt, og tapte fortjent, men Sam Johnstone var i det minste god. I Birmingham Mails spillerbørs får Johnstone utdelt karakteren 8, mens de fleste av lagkameratene får 5 og 4.

Johnstone hadde flere svært gode redninger, og holdt lenge Villa inne i kampen.

GOD: Sam Johnstone.
GOD: Sam Johnstone.

Plymouth Argyle 1-1 Shrewsbury Town (Henderson)

Dean Henderson var tilbake i Shrewsbury-buret da de mistet serieledelsen på nivå tre.

Akkurat det skal ikke vår mann ta på seg ansvaret for, for Plymouths mål var et nydelig langskudd som han vanskelig kunne tatt.

Wigan er nå over Henderson & co på målforskjell, men det er stadig fem poeng ned til tredjeplassen. Shropshire-laget kan fortsatt drømme om opprykk, selv om de nok har overprestert noe hittil.

DEANO: Har vært en viktig brikke for Shrewsbury denne sesongen.
DEANO: Har vært en viktig brikke for Shrewsbury denne sesongen.

Real Betis 3-6 Valencia (Andreas Pereira)

Andreas Pereira og hans Valencia spilte borte mot Real Betis søndag kveld, men den belgiskfødte brasilianeren startet på benken.

Han kom inn med et kvarter igjen på stillingen 4-0 til eget lag, og på noen få minutter reduserte Betis tre ganger rett etter at Pereira kom på – i tillegg fikk vår mann gult kort!

Det var uansett ikke noe mislykket innhopp. Etter at Zaza økte til 5-3 for bortelaget, så fikk Pereira æren av å banke inn 6-3 fra 17-18 meter.

Ellers:

Cameron Borthwick-Jackson var ikke i Leeds-troppen som tapte hjemme mot Jaap Stams Reading, og Devonte Redmond var heller ikke i Scunthorpes tropp som tapte i Rotherham.

Regan Poole var ubenyttet innbytter da Northampton tapte hjemme mot bunnkollega Wimbledon, og Matty Willock led samme skjebne i i Utrechts 3-1-seier mot Heerenveen.

BENKET: Regan Poole.
BENKET: Regan Poole.
Powered by Labrador CMS