Vant mot Lampard & co

DE UTLÅNTE: Viktig seiere i topp og bunn for utlånte United-keepere.

Publisert Sist oppdatert

Vi har mange utlånte, men få av dem var i aksjon på Boxing Day.

Her er uansett oversikten over de som faktisk var det.

Sheffield United 3-1 Derby County

Dean Henderson ble overlistet av et Harry Wilson-frispark, slik Sergio Romero ble det i ligacupen tidligere i sesongen.

Uansett var det ikke Liverpool-lånesoldaten som lo best etter denne kampen, for Henderson og Sheffield United vant 3-1 over Derby.

Lokalavisa hadde ingen spillerbørs etter denne kampen, men rapportene på Henderson fra kampen er ganske gode, og i en kamprapport på Sheffield United-forumet s24su får han karakteren 7. Det nevnes ellers at Henderson skal ha jublet ellevilt etter 3-1-scoringen.

Sheffield United er på fjerdeplass – sju poeng bak Norwich på andreplass.

PÅ OPPRYKKSJAKT: Dean Henderson og Sheffield United.

Scunthorpe United 0-2 Luton Town

Det er ingen skam i å tape mot Luton for tiden, men nå har Scunthorpe tapt sju kamper på rad.

Cameron Borthwick-Jackson spilte hele kampen for Irons, og vi registrerer at han hadde et frisparkforsøk på mål, i tillegg til noen tilsynelatende brukbare frisparkinnlegg.

Notts County 1-2 Macclesfield Town

Sol Campbell har løftet Macclesfield bort fra sisteplassen i Football Leagues kjelleretasje etter å ha holdt ved like Silkmens gode statistikk på Meadow Lane.

Kieran O’Hara spilte hele kampen for Macclesfield, og virker å ha gjort en god forestilling. Flere kvalifiserte redninger nevnes i kamprapportene.

I sluttminuttene ble O’Hara taklet knallhardt av en motspiller, noe som førte til et slagsmål på banen (det var jo tross alt Boxing Day), der Macclesfield-spillerne forsvarte keeperen sin. Keeperangrepet ga bare et gult kort, mens en Macclesfield-spiller ble utvist etter krangelen. Uansett kunne de ta med seg tre poeng hjem til Cheshire.

TAKLET: Kieran O’Hara.

Aberdeen 3-4 Celtic

Med seier her ville Aberdeen for alvor vært med i kampen om ligatittelen, mens tapet gjør at Celtic er enda større favoritter enn de allerede var.

Da Aberdeen havnet under 1-2, så satte de umiddelbart inn James Wilson fra benken i håp om at det skulle redde poeng, og det ble i alle fall mer enn nok av mål på slutten.

Først utlignet Aberdeen på et billig straffespark, før Celtic scoret to raske mål. Lewis Ferguson reduserte for Dons, og Wilson var på overtid nære på en utligning etter et langt innkast som ble headet videre, men avslutningen hans gikk over.

Andre:

  • Timothy Fosu-Mensah var ikke i Fulhams tropp til kampen mot Wolverhampton. Ifølge Physioroom er ikke nederlenderen skadet, og i så fall har han en jobb å gjøre med å få Claudio Ranieris tillit.
  • Axel Tuanzebe er skadet, og var derfor ikke med da Aston Villa vant borte mot Swansea. Forhåpentligvis er Tuanzebe snart tilbake på banen – det er såpass tynt i Villa-forsvaret at det slettes ikke er utenkelig at de kommer til å signere noen i januar.
  • Demetri Mitchell ble utvist for Hearts rett før jul, og var dermed suspendert da Hearts vant 2-0 hjemme mot Hamilton.
  • Den portugisiske ligaen har fri i romjula, og dermed har heller ikke Joel Castro Pereira spilt.
Powered by Labrador CMS