Fem nuller på seks kamper

DE UTLÅNTE: Ingen stor helg for de utlånte, men Johnstones statistikk er fin.

Publisert Sist oppdatert

Her er en oppsummering av hvordan det gikk for våre utlånte denne helga.

Birmingham City 2-1 Sheffield United

Det er fortsatt en teoretisk sjanse for det, men det virker nå lite sannsynlig at Sheffield United og James Wilson spiller play-off i mai.

Lørdag ble det tap i Birmingham.

Wilson kom innpå de siste ti minuttene, og Sheffield Star skriver at de bare kan huske at han rørte ballen én gang, og at han stort sett jaget skygger.

Ipswich Town 0-4 Aston Villa

Aston Villa skal få slite tungt med å klare direkte opprykk, men de blir definitivt farlige i play-off.

Axel Tuanzebe kan være tilbake etter skaden til de kampene begynner, men hadde ikke mulighet til å være tilbake her. Sam Johnstone stod derimot som vanlig i Villa-buret.

Johnstone fikk bare karakteren av Birmingham Mail denne gangen, men det var ikke fordi han hadde problemer. Han hadde bare så lite å gjøre. Han er nok uansett fornøyd med at han nå har holdt nullen i fem av de siste seks kampene, skriver avisen.

SKADET: Axel Tuanzebe.

Shrewsbury 1-1 Bury

Det blir ikke noe mirakuløst direkte opprykk på Shrewsbury denne sesongen, ser det ut til, men de kan fortsatt rykke opp via play-off.

Da må de gjøre det bedre enn her. 1-1 mot nedrykksklare Bury er svakt, selv om Shropshire-klubben har en del skader og småtrøbbel nå.

Dean Henderson spilte som vanlig i Shrewsbury-målet, og han ser i det minste ut til å ha klart seg bra. Kanskje ville det blitt tap uten United-keeperen?

Dundee 2-1 St. Johnstone

Matty Willock har vært litt inn og ut av Perth-lagets ellever etter at han kom til klubben, men fikk tillit fra start på Dens Park.

Han ble byttet ut i det 73. minutt på stillingen 1-0 til hjemmelaget, mens St. Johnstone jaget en utligning. Det fikk de, men den de tapte til slutt likevel.

Willock pådro seg et gult kort rett før timen var spilt, og kanskje var det også derfor han ble byttet ut.

I kamprapporten til klubben nevnes det at Willock fikk fyrt av et skudd etter en fin vending, og ut frå det vi leser på et St. Johnstone-forum, skal United-unggutten ha gjort en respektabel kamp.

Celta Vigo 1-1 Valencia

Andreas Pereira var svak i forrige kamp, men fikk fornyet tillit fra start i bortekampen mot Celta.

Det endte med uavgjort for Valencia, og vår mann spilte hele kampen.

Clubvalenciacf.com gir Pereira karakteren 4.5 for innsatsen (bedre enn tre av spillerne som startet). Han hadde en brukbar sjanse, og slo en god corner, men ble igjen for usynlig i store deler av kampen, skriver de. Bedre enn i forrige kamp var det uansett.

Andre:

  • Timothy Fosu-Mensah var ikke i Crystal Palaces tropp som spilte 0-0 i Watford. Vi er ikke sikker på om det er en liten skade eller om han rett og slett ble vraket igjen – han virker ikke helt som Hodgsons favoritt, men har også hatt en liten skade nylig, så hvem vet?
  • Regan Poole var ikke i troppen da Northamptons håp om overlevelse ble tent etter en 2-0-seier mot Plymouth.
  • Demetri Mitchell er fortsatt ute med skade, og var ikke med da Hearts på søndag tapte mot Rangers på Ibrox.
  • Charlie Scott har ikke vært særlig nær spilletid i Hamilton Academical etter at han tok navnet sitt på alvor (altså flyttet til Skottland), men var i det minste på benken da Accies tapte borte mot Partick Thistle.
Powered by Labrador CMS