Enkelt for Johnstone & co.

OPPDATERT OM DE UTLÅNTE: Villa-keeperen var en av to leiesoldater som var i aksjon tirsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Sunderland på Stadium of Light pleide en gang i tiden å være en vanskelig oppgave. Slik er det ikke lenger. Klubben som spilte Premier League-fotball så sent som i forrige sesong, er blitt en sørgelig utgave av seg selv og holder stø kurs for League One.

Sunderland 0-3 Aston Villa

Dette visste Aston Villa å utnytte til fulle under tirsdagens utflukt til Tyne & Wear. Steve Bruces mannskap var dundrende overlegne, vant enkelt 3-0 og styrket sine sjanser vesentlig i kampen om å få spille playoff om en plass i Premier League fra høsten av.

Stille og rolig mellom stengene

Sam Johnstone hadde en så lite begivenhetsrik kveld at han sannsynligvis ikke trengte å vaske drakten en gang etter det ensidige oppgjøret. Han ble bare satt på prøve ved én anledning, men taklet den på så mesterlig vis at Birmingham Mail har funnet det verdt å gi ham en 8’er på børsen.

Steve Brukes mannskap ligger nå på tredjeplass, fire poeng bak Cardiff på andre og hele ni poeng foran Bristol City som i øyeblikket ligger først utenfor playoff-gruppen, på syvendeplass.

P.S.: Axel Tuanzebe er fortsatt skadet og var følgelig ikke i Villas tropp.

Shrewsbury 1-0 Yeovil

I den såkalte EFL Trophy, cupturneringen for klubbene i League One og Two, kan Dean Henderson nå se frem til å få spille finale mot Lincoln på Wembley den 8. april. Det skjer etter at laget hans benyttet tirsdagskvelden til å vinne 1-0 over Yeovil.

– Til å få gåsehud av, sa Henderson selv etter å ha holdt nullen og bidratt til å sikre finaleplassen.

– Dette blir en engangsforeteelse for mange av spillerne, så jeg føler meg heldig og beæret over å ha nådd finalen.

 

P.S.1: James Wilson er fortsatt skadet og måtte se sine lagkamerater i Sheffield United tape 3-0 for et formsterkt Fulham-lag i London.

P.S.2: Matt Willoch var ubenyttet reserve da hans St. Johnstone tapte 2-0 i onsdagens bortemøte med Kilmarnock.

Powered by Labrador CMS