Best i Fulham-forsvaret

Publisert Sist oppdatert

United spiller først på mandag, men noen av våre utlånte har vært i aksjon.

Aston Villa 1–1 Reading

Det så lenge så bra ut for Aston Villa, men til slutt ble de straffet for at de ikke hadde avgjort tidligere da ex-red James Chester la en Reading-spiller i bakken på overtid, og Royals scoret på straffesparket. Dermed ble det bare et skuffende uavgjortresultat.

At Villa bruker Axel Tuanzebe på høyrebacken har vært et tema i de siste utlånssakene, siden Villa-fansen veldig gjerne vil ha ham inn sentralt sammen med nevnte Chester.

Fra sin backposisjon foret han Chester med et innlegg som sistnevnte headet i tverrliggeren, og som statistikken under viser, så var ballen mye innom Tuanzebe.

Birmingham Mail ga ham karakteren 6.5, og skriver at han ikke var like involvert offensivt som backkollega Alan Hutton fordi mye av spillet foregikk på den siden, men at han hadde bra kontroll defensivt.

Bolton Wanderers 0–3 Sheffield United

Manager Chris Wilder har fått fart på mannskapet sitt etter en litt vanskelig start på sesongen, og her ble det nok en seier for The Blades.

Dean Henderson stod som vanlig i mål hele kampen, og han holdt nullen – men denne gangen hadde han heller ikke så mye å gjøre.

Han lå en periode nede etter å ha fått en smell et sted en helst ikke vil få det – etter å ha gjort en av de få redningene han trengte å gjøre i denne kampen.

Dermed endte det med at han endelig holdt nullen for Sheffield United på sitt femte forsøk. At han ikke har gjort det tidligere, må han hovedsaklig skylde på andre for, for det er ingen tvil om at han har hatt en solid start på tilværelsen på nivå to.

Scunthorpe United 2–2 Barnsley

Som vi var inne på at var sannsynlig i midtuka, så endte det med at Scunthorpe-manager Nick Daws fikk sparken etter stortapet hjemme mot Fleetwood. Hvem som blir den nye manageren vet vi ikke ennå, men foreløpig er i alle fall laget ledet av Andy Dawson.

Vi får håpe den kommende manageren vil satse på Cameron Borthwick-Jackson, men venstrebacken satt i alle fall på benken hele kampen da Scunny klarte 2-2 hjemme mot sterk motstand i Barnsley.

Macclesfield Town 1–1 Mansfield Town

Kieran O’Hara fikk sin andre kamp for Macclesfield, og det endte med 1-1 mot brukbar motstand i Mansfield Town på Moss Rose.

Ut fra det vi kan lese på nettet, så var det en del Macclesfield-fans som gjerne ville ha Rhys Taylor i buret i forkant av oppgjøret, men det virker også som om O’Hara har gjort flere gode redninger mot Mansfield – kanskje fikk han supporterne til å savne Taylor mindre? Vi får håpe O’Hara beholder plassen. Vi har i alle fall ikke funnet noe som tyder på at baklengsmålet var hans feil.

Hibernian 1–1 Aberdeen

Sir Alex Fergusons gamleklubb Aberdeen tok ledelsen i Edinburgh, men etter en scoring noen minutter før slutt av ordinær tid, måtte de nøye seg med å reise nordover igjen med ett poeng.

James Wilson kom innpå mens Dons fortsatt ledet (i det 72. minutt), men ser ikke ut til å ha vært involvert i baklengsmålet, i det minste, men han ser ut til . Vi får håpe at han heller etter hvert kan bidra med mål i den andre enden av banen, slik at han etter hvert kan få seg en fin permanent overgang.

St. Mirren 0–2 Livingston

Matthew Willock startet kampen da disse to nyopprykkede lagene møtte hverandre i Paisley.

Dette er sånne kamper St. Mirren skal vinne, men slik gikk det absolutt ikke her. Willock ble byttet ut i det 64. minutt på stillingen 0-2, noe som også ble sluttresultatet.

Det høres ikke så bra ut for Willocks del, men det ser ut til at flere var misfornøyde med at det var akkurat Matty som ble byttet ut, og en bruker mener til og med at United-spilleren er den eneste gode signeringen som ble gjort av manager Alan Stubbs i sommer.

Fulham 4-2 Burnley

Timothy Fosu-Mensah gjorde en god kamp på Fulhams høyreback da Burnley søndag ettermiddag ble slått på Craven Cottage.

Fosu-Mensah får karakteren 7 i spillerbørsene til både Football.London og West London Sport, noe som begge steder er best i forsvarsfireren.

Begge avisene roser nederlenderen for de offensive bidragene. Han skal ha vært nesten som en ving, og skal ha skapt problemer for Burnley med sine løp gjennom hele kampen. Fortsett slik, Tim!

Vitória 1-2 Nacional

Joel Castro Pereira har vært på benken de første kampene, men her fikk han sjansen fra start.

Det endte med tap, dessverre, og ett av målene til Nacional var på et straffespark som Pereira dessverre ikke klarte å stoppe.

Vi er uansett fornøyde med at han nå er inne i elleveren – måtte det vare!

Powered by Labrador CMS