Barlow og Tromsø vant i Bergen

Slik gikk det for de utlånte denne helga.

Publisert Sist oppdatert

Sju av våre utlånte var i aksjon denne helga, og det ble én seier, to uavgjortresultat og fire tap.

Her kan dere lese litt mer om hvordan det gikk.

Sheffield United 1-2 Leicester City

Det ble en opptur for Dean Henderson og Sheffield United sist helg da de vant hjemmekampen mot Crystal Palace (ja, hvem vinner vel ikke hjemmekamper mot Crystal Palace?!), men denne helga ble en nedtur.

Blades tapte nemlig 1-2 hjemme mot Leicester.

Henderson får karakteren 6 av lokalavisa Sheffield Star. De skriver at han ikke skal ha skyld i noen av baklingsmålene, og at han ellers fremstod som trygg i de ulike delene av spillet.

Shrewsbury Town 0-0 Burton Albion

Burton fortsetter å plukke poeng på bortebane, og denne gangen holdt Kieran O’Hara nullen også.

Han skal ikke ha fått ekstremt mange skudd mot seg, men han skal i alle fall ha hatt én god redning, og å holde nullen er jo uansett alltid gjevt for en keeper.

Burton ligg i øyeblikket rett over midten av tabellen på nivå tre.

Wycombe Wanderers 4-3 Southend United

Wycombe har startet sesongen på imponerende vis, mens vi ikke akkurat kan si det samme om Southends sesongstart. Trenden fortsatte her, etter en dramatisk avslutning med to sene Wycombe-mål. To ganger ledet Southend med to mål, men likevel endte det altså med tap.

Southend har fortsatt tapt samtlige kamper etter fem serierunder, og de ligger dermed helt sist av lagene som ikke startet sesongen med minuspoeng.

Ethan Hamilton spilte hele kampen for Southend, og var også sterkt involvert i kampens første av sju mål. Hamilton ser ellers ut til å ha spilt helt på det jevne denne gangen, etter å ha imponert i sine første kamper.

FOTO: southendunited.co.uk

Stalybridge Celtic 0-0 West Didsbury & Chorlton

FA-cupen starter ikke før i januar for Manchester Uniteds del, men kvalifiseringsrundene er allerede i gang nå, og lørdag spilte Alex Fojticek i en slik kvalifiseringsrunde.

Det var kanskje ikke helt uventet at han holdt nullen – Stalybridge skal i utgangspunktet være et bedre lag enn West Didsbury & Chorlton – men de klarte ikke å få hull på byllen selv heller.

Det betyr at de må ut i en omkamp for å avgjøre hvem som går videre i turneringen.

Stocksbridge Park Steels 2-3 Irlam

Vi har ikke funnet så veldig mye info om denne kampen, men Steels røk i alle fall ut av FA-cupen, og Jacob Carney var mannen som stod mellom stengene for dem.

Ut fra hva vi kan lese, så var det ikke snakk om noen keepertabber.

Carney publiserte dette bildet på Twitter lørdag kveld:

Celtic 3-1 Heart of Midlothian

Joel Pereira spilte hele kampen da Hearts forutsigbart nok tapte på Parkhead.

Hearts har hatt en tøff start på sesongen, og kun antall scorede mål hindrer dem i å være helt sist på tabellen.

Pereira virker ikke å ha vært skyld i noen av baklengsmålene, og i førsteomgang hadde han også en god redning som hindret Celtic i å ta ledelsen – fem minutter før de likevel gjorde det. Likevel: dommen fra Edinburgh Evening News er karakteren 5, og de mener at han ikke så overbevisende ut.

Brann 2–3 Tromsø

Aidan Barlow og Tromsø vant 3-2 borte mot Brann, og han ble dermed den eneste av Uniteds utlånte gutter som vant denne helga.

Barlow spilte hele kampen for «Gutan», og hadde et brukbart skuddforsøk fra rundt sekstenmeteren.

Andre:

  • George Tanner var nok en gang ikke med for Morecambe da de tapte 2-3 mot Exeter. I forkant av kampen kom det frem at det var en ankelskade som har satt ham ut av spill, men han skal ha vært nære ved å rekke kampen mot Exeter. Det er altså grunn til å tro at han neste helg vil være tilgjengelig til bortekampen mot Swindon (som for øvrig ledes av ex-red Richie Wellens, som også har en sønn i United-akademiet for tiden (Charlie Wellens)).
Powered by Labrador CMS