Henderson holdt nullen

DE UTLÅNTE: Debutanter, komiske selvmål, storseier og stortap.

Publisert Sist oppdatert

United spiller først mandag kveld, men flere av våre utlånte har vært i aksjon denne helga.

Sheffield United 1-0 Crystal Palace

Dean Henderson startet selvsagt i Sheffield United-buret mot Crystal Palace, da Blades spilte sin første hjemmekamp i Premier League siden våren 2007.

Det gikk veldig fint. Sheffield United vant 1-0.

Henderson hadde god kontroll, og Sheffield United fikk gjennom John Lundstram også det målet de trengte for at alle de tre poengene skulle bli igjen i stålbyen.

Henderson & co står med fire poeng etter to ligakamper.

Motherwell 1-2 Heart of Midlothian

Joel Pereira debuterte fredag kveld for Hearts i bortekampen mot Motherwell i ligacupen, og det ble en hyggelig kveld på jobb for portugiseren.

Hearts gikk videre i ligacupen, og er dermed i kvartfinalen.

Pereira er nok ikke fornøyd med Motherwell-skuddet som gikk mellom beina hans, og han hadde også problemer i en situasjon hvor kommunikasjonen ikke helt stemte med kaptein Christophe Berra, men sånn generelt skal han ha vært bra – Edinburgh Evening News gir ham karakteren 7.

Burton Albion 0-1 Rotherham United

Kieran O’Hara har bare kommet sånn middels i gang i Burton, og lørdag ble det et nytt hjemmetap for Nigel Cloughs lag.

Baklengsmålet ble kreditert O’Hara, i det som var en litt pussig situasjon – han gjorde en strålende fotparade i De Gea-aktig-stil – eller det ville i alle fall vært en strålende fotparade om ikke han med foten sendte ballen rett i stolpen, tilbake i eget ansikt, og så inn i eget mål.

Burton står med tre poeng etter tre kamper, og har ellers kvalifisert seg for andre runde i ligacupen. Foreløpig virker de å være best på bortebane denne sesongen, for både ligacuptriumfen og ligaseieren var på fremmed gress.

Se selvmålet til O’Hara i starten av videoen under:

Lincoln City 4-0 Southend United

Ethan Hamilton er vant til å kjempe i nedrykksstriden på nivå tre etter at han i fjor bidro godt til å redde plassen for Rochdale, og det blir nok fort nedrykksstrid i år også, slik Southend ser ut hittil.

Her lå Southend under med to til pause, og da ble Hamilton byttet inn i håp om å få rettet opp i det. Det gikk ikke, og Lincoln vant andreomgangen 2-0 også.

Hamilton skal, etter det vi kan lese på Southend-diskusjonsforum, ha hatt et positivt innhopp. Han hadde også ha hatt noen skuddforsøk – både på mål og utenfor mål.

Southend står med 0 poeng etter tre kamper.

Morecambe 0-0 Cheltenham Town

George Tanner spilte litt over en time som vingback i det som var hans aller første tellende ligakamp noensinne.

Hans Morecambe holdt nullen, men klarte ikke å score selv.

Morecambe-fansen virker å være fornøyd med jobben Tanner gjorde, og enkelte stiller spørsmål ved valget om å bytte ham ut.

Morecambe har startet sesongen med to poeng på de første tre kampene.

Mickleover Sports 1-0 Stalybridge Celtic

Manchester-laget Stalybridge Celtic har for tiden Alex Fojticek i mål, uten at det hjalp i serieåpningen mot Mickleover.

Mickleover fikk et tidlig straffespark, og Jack Storer sendte den forbi Fojticek. Stalybridge klarte aldri å komme tilbake.

Stocksbridge Park Steels 4-0 Kidsgrove Athletic

Jacob Carney debuterte i målet for Stocksbridge i serieåpningen mot Kidsgrove, og det endte med en solid 4-0-seier, og tabelltopp etter den første runden.

Carney skal ha imponert i Steels-målet, ifølge klubbens hjemmeside.

Tromsø 1-1 Lillestrøm

Aidan Barlow debuterte for Tromsø mot LSK søndag kveld.

Han ble byttet ut da det gjenstod et kvarter, og det virker ikke som om han direkte storspilte. Han ser ut til å ha hatt en ganske bra andreomgang, men uansett er i alle fall konklusjonen til VGs livereporter at det var en lite minneverdig debut.

Tromsø ligger på kvalifiseringsplass i Eliteserien.

Powered by Labrador CMS