Ny Valencia-seier for Pereira

DE UTLÅNTE: Andreas Pereira var tilbake i startoppstillingen til Valencia søndag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Manchester-toget har forlatt perrongen, og i Premier League gjelder det for klubbene bak å holde følge.

Det er ikke bare førstelagsspillerne til United som høster skryt om dagen, for også flere av våre utlånte har levert varene siden sist.

Vi har tatt en nærmere titt på våre leiesoldater.

Sam Johnstone fortsetter å imponere under Steve Bruces ledelse i Aston Villa, og lørdag holdt den spennende sisteskansen igjen nullen, denne gangen mot Bolton på søndag.

Har han en fremtid i United?

På lørdag var det duket for en aldri så liten United-duell i vest-England. Devonte Redmond og Scunthorpe gjestet Dean Henderson og Shrewsbury Town, men kun sistnevnte figurerte for laget sitt. Uniteds unge sisteskanse holdt nullen i 2-0-seieren.

Henderson mottar mye skryt etter kampen, og sto blant annet for en mesterlig frispark-redning. Shrewsbury Town topper nå League One-tabellen, og er inne i en av sine beste perioder på lang tid.

Regan Poole spilte samtlige 90 minutter for Northamptons 1-0-tap mot Rotherham United på lørdag. Vi har ikke klart å oppdrive informasjon om ungguttens prestasjoner, men det faktum at han fikk fullføre oppgjøret må nesten telle for noe.

Regan Poole i aksjon for Northampton Town.

Søndag gikk Leeds United på et forsmedelig 3-0-tap mot Sheffield Wednesday, men det kan vi ikke laste Cameron Borthwick-Jackson for. Ungguten var – igjen – utelatt fra troppen.

Matty Willock, som tilbringer sesongen hos FC Utrecht i Nederland, fikk spille de siste syv minuttene i poengdelingen mot Vitesse på lørdag.

Andreas Pereira valgte selv å tilbringe sesongen i Valencia, til Mourinhos store fortvilelse. Søndag kveld fikk midtbanejuvelen 70 minutter i Valencias 3-2-seier over Athletic Bilbao, og var tredje-sist på Valencias første mål.

Midtbanespilleren får skryt av flere Valencia-supportere etter kampen, men det er også flere som påpeker at Pereira tidvis prøver litt vel mye på egenhånd.

Valencia er ubeseiret i serien denne sesongen og ligger på en sterk tredjeplass, bak Barcelona og Sevilla.

Powered by Labrador CMS