Her er vår oversikt over hvordan det gikk med våre utlånte i helga.

United har vunnet på både A-lagsnivå, U23-nivå og U18-nivå i helga – det er synd at ikke kvinnelaget spiller før neste helg!

Her har vi tatt en titt på om det ble en bra helg for våre utlånte også.

Norwich City 2-2 Sheffield United

En svært viktig kamp i opprykksstriden, og Sheffield United sikret seg et sterkt bortepoeng som sørger for at avstanden opp forblir tre poeng. Begge lagene vil nok like dårlig at Leeds snudde og vant borte mot Rotherham.

Dean Henderson stod selvsagt i mål for gjestene, og han får karakteren 7 for innsatsen av Sheffield Star. Henderson hadde ikke sjanse til å ta hjemmelagets mål.

Alt i alt en bra helg av Sheffield United, mye takket være to mål fra Billy Sharp.

Barnsley 2-1 Rochdale

Barnsley kjemper om opprykk, og Rochdale kjemper for å unngå nedrykk, så det var liten tvil om at hjemmelaget var favoritter på Oakwell denne lørdagen. Likevel var det Rochdale som tok ledelsen, men Barnsley endte opp med å klare å snu det, og nå er Rochdale rett over nedrykksplassene i League One – og flere av lagene kan gå forbi om de vinner hengekamper.

Hamilton spilte hele kampen for Rochdale, og utmerket seg så vidt vi kan se ikke spesielt verken positivt eller spesielt negativt.

Fleetwood Town 0-1 Scunthorpe United

Cameron Borthwick-Jackson er inne i sin beste utlånsperiode noen gang, etter at han lenge slet også i Scunthorpe. Her startet han igjen, men dessverre ble han skadet etter en halvtime av kampen. Skaden oppstod da han blokkerte et hardt innlegg.

Forhåpentligvis er han snart tilbake i spill! Hans lagkamerater vant uansett uten ham mot Joey Bartons Fleetwood, og Scunthorpe har nå god avstand ned til nedrykksplassene – faktisk er de nesten på øvre halvdel.

Cheltenham Town 3-2 Macclesfield Town

Det så lenge veldig bra ut for Kieran O’Hara og Macclesfield, som ledet 2-0 til pause i Cheltenham, men allerede før 2-0-målet hadde de fått en spiller utvist.

Etter pause kom Cheltenham tilbake, og endte med å vinne 3-2.

O’Hara spilte hele oppgjøret i Macclesfield-buret, og han skal ha gjort flere meget gode redninger. Spesielt i minuttene før Cheltenhams vinnermål imponerte han, ser det ut til.

Middlesbrough 1-1 Newport County

Regan Poole spilte hele kampen da Newport klarte uavgjort borte mot Middlesbrough i FA-cupen, og dermed får Boro på besøk til Rodney Parade i en omkamp.

Regan Poole er en av mange Newport-spillere vi har sett har fått ros for innsatsen mot et lag som egentlig skal være langt bedre. I spillerbørsen til Daily Mail får han karakteren 7.

Aberdeen 0-0 Kilmarnock

James Wilson fikk bare de siste minuttene på Pittodrie i toppkampen mot Kilmarnock. I likhet med sine lagkamerater klarte han ikke å score, og dermed endte det målløst.

Kilmarnock spilte de siste minuttene med ti mann, uten at det hjalp Wilson & co.

Wilson kom seg til et skudd på overtid, men avslutningen gikk rett på keeper.

Aberdeen er nå fem poeng bak ledende Celtic – som også har en kamp til gode på Dons. Sannsynligvis ender Aberdeen helga på fjerdeplass.

Heart of Midlothian 2-0 St. Johnstone

På stillingen 1-0, med ti minutter igjen på kampuret, ble Demetri Mitchell byttet inn for Hearts hjemme på Tynecastle.

Det endte 2-0 til slutt, og Mitchell var involvert i kontringen som endte opp med å avgjøre kampen.

Andre:

• Axel Tuanzebe er fortsatt skadet en stund, og var ikke med for Aston Villa i ligakampen hjemme mot Ipswich. Som vanlig uten Tuanzebe klarte ikke Villa å holde nullen (selv mot laget på sisteplass), men det ble uansett en viktig 2-1-seier.
  • Fulham og Timothy Fosu-Mensah var ikke i aksjon denne helga siden Fulham er ute av FA-cupen.