Rooney bommet på straffespark

Wayne Rooney har hatt en eventyrlig start i DC United, men i natt fikk eventyret en brå slutt da kluben røk ut av Play-off etter straffespark.

Publisert Sist oppdatert

Tidenes mestscorende United-spiller tok det første straffesparket for DC United etter at det stod 2-2 etter ekstraomganger.

Rooneys straffespark ble imidlertid reddet av Columbus Crews keeper Zack Steffen.

Luciano Acosta og Nick DeLeon misbrukte også sine forsøk fra ellevemeteren da Rooneys klubb tapte straffespark konkurransen 2-3.

GLIMRENDE HØST: Med tolv scoringer og syv målgivende sørget Wayne Rooney for at DV United klatret fra jumboplass til Play-off denne høsten. Natt til fredag tapte imidlertid Rooneys klubb på straffespark.

– Det er skuffende å tape på straffer, men som lag kan vi være ekstremt stolte av det vi har prestert de siste månedene, sa Rooney til pressen etter kampen.

– Play-off var egentlig utenfor vår rekkevidde, men da vi likevel kvalifiserte oss har vi sørget for å bringe tilbake troen hos fansen og spillerne og vi må bygge videre på det, sa Rooney videre.

DC United lå sist i Eastern Conference da Rooney ankom i juni. Med tolv mål og syv målgivende sørget imidlertid Rooney for at DC United klatret helt opp til en Play-off-plass.

Powered by Labrador CMS