Terminerer kontrakten sin

22-årige Davide Petrucci forlater Manchester United til fordel for den rumenske toppdivisjonsklubben CFR Cluj.

Publisert Sist oppdatert

Da United hentet unggutten fra Roma i 2008 ble han omtalt som «den nye Totti» etter å ha scoret 14 mål på 19 seriekamper for Romas reservelag, og ble spådd en lysende fremtid både i Premier League og på Italias landslag.

PETRUCCI: Lykkes han i CFR Cluj?
PETRUCCI: Lykkes han i CFR Cluj?

Selv uttalte han i februar at han drømte om å debutere for Uniteds førstelag, men det ser nå ut som at han terminerer kontrakten sin som han hadde ett år igen på, for å signere en toårskontrakt med CFR Cluj – uten å få drømmen sin oppfylt.

Etter en årrekke på Manchester Uniteds U21-lag tok ikke Petrucci det avgjørende steget for å bli en del av Manchester Uniteds førstelag, og han avslutter dermed United-karrieren sin etter et par mislykkede utlån og uten én eneste førstelagskamp.

Det har ikke kommet noen offisiell bekreftelse fra verken Cluj eller Manchester United, men det er den italienske journalisten Gianluca Di Marzio som informerer om dette.

Noen husker kanskje CFR Cluj best som klubben som på mirakuløst vis slo United 1-0 på Old Trafford i Champions League-gruppespillet i desember 2012.

Powered by Labrador CMS