– Jeg er på rett sted

Davide Petrucci mener at et utlån til Championship er nødvendig for unge fotballspillere som vil slå gjennom i Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Petrucci fikk nylig forlenget sitt lån hos Peterborough og det tette forholdet mellom The Posh og Manchester United er en av grunnene til at han ser frem til å tilbringe resten av sesongen i klubben som ledes av Sir Alex’ sin sønn Darren Ferguson.

– Jeg trives her. Det er en ny opplevelse for meg og jeg er veldig spent. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra her. Det er godt å vite at at Sir Alex snakker med sønnen sin hver dag, så forhåpentligvis kan jeg gjøre det godt nok til at Darren Ferguson kan skryte av meg, slik at jeg kan dra tilbake til United, sier Petrucci til ManUtd.com.

– Jeg tror at 80 prosent av spillere må ta dette trinnet. Med mindre man er Wayne Rooney eller en spiller på hans nivå, må man starte i Championship og få erfaring. Jeg ønsker å gjøre det bra og dra tilbake til United og spille på førstelaget.

Han innrømmer at det var en uvant opplevelse å dra til en annen klubb etter over fire år i United, men at det hjalp å ha Scott Wootton der da han ankom. Nå har Wootton sitt utlån blitt avsluttet på grunn av skade, men Petrucci gleder seg til å tilbringe mer tid hos sisteplassen i Championship.

– Det er et skritt fremover for meg og det er noe man må gjøre som ung spiller. Både Premier League og Championship er fysiske ligaer og forhåpentligvis kan jeg bli vant til å spille mot voksne menn, sier italieneren.

Powered by Labrador CMS