Pellegrini: – Silva ute i tre uker

OPPDATERT Derimot mente City-manageren at Yaya Touré vil bli klar til søndagens møte med United.

Publisert Sist oppdatert

De to City-spillerne forlot begge banen under onsdagens ligacupmøte med Newcastle. David Silva med det som nå viser seg å være problemer med noen leddbånd i kneet. Derimot synes det å ha gått mye bedre med midtbanekjempen fra Elfenbeinskysten. Yaya Touré fikk seg riktignok en god smell, men ser likevel ut til å riste den av seg.

– David har problemer med leddbåndene. Han blir kanskje ute i rundt tre uker, så han er ikke tilgjengelig (mot United), sa Pellegrini på fredagens pressekonferanse på Etihad.

Om Yaya?

Hull City v Manchester City - Premier League
Yaya Touré – trolig klar igjen.

– Yaya har et lite problem, men vi får se i morgen. Jeg tror det skal gå bra, sa chileneren, som gikk over til å innrømme at tapet av David Silva kommer som et slag. Likevel trodde han ikke at det ville få noen innvirkning på laget.

– Han er en veldig viktig spiller for oss, men jeg sier bestandig det samme – vi har en spillertropp og vi må erstatte ham. Alle opplever slike problemer.

På spørsmål om han er bekymret over Citys form i øyeblikket (har tapt to kamper på rad), og om han har vurdert å endre på angrepsformasjonene, lød svaret:

– Nei. Jeg tror spillerne vet meget godt hva vi holder på med. Jeg er absolutt helt sikker på at vi kommer til å spille som vanlig.

P.S.: Louis van Gaal vil avholde sin pressekonferanse til vanlig tid fredag ettermiddag. Det vil si at det vil komme oppdateringer derfra idet klokken runder 17.00. MUTV/TV2 Sumo vil være på plass.

Powered by Labrador CMS