Enstemmig på styrerommet

Moyes får full støtte fra Ferguson og Charlton, når han trer inn i sin nye jobb.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med at klubben bekreftet Moyes som ny manager, har de også lagt ut en kommentar fra de som var med i prossessen om å velge Moyes.

Sir Alex Ferguson:

– Da vi diskutererte de kandidatene som vi følte hadde det vi lette etter, endte vi enstemmig opp med Moyes. Han er en mann med stor integritet, og han arbeider hardt. Jeg har latt meg imponere av det han har fått til i lang tid, og allerede i 1998 var han aktuell som assistent manager her. Etter det har han gjort en fantastisk jobb med Everton. Det er ikke tvil om at han oppfyller alle de kriteriene vi kan forvente av en manager i denne klubben.

Sir Bobby Charlton:

Jeg har alltid sagt at den neste manageren er nødt til å være en ekte Manchester United-mann. I David Moyes, så får vi en som forstår hva som gjør denne klubben så spesiell. Vi har sikret oss en mann som tenker langsiktig, og som vil bygge lag både for fremtiden, og nå. Stabilitet gir suksess.

David er en sterk personlighet, og han ser viktigheten av å få opp unge spillere, og la dem utvikle seg ved siden av spillere i verdensklasse. I United, så tror jeg at David kan få ut det beste av seg selv. Jeg er veldig fornøyd med at han har godtatt jobben, og jeg ser frem til å jobbe med han.

Powered by Labrador CMS