Vil fortsatt ha tier-rollen

Shinji Kagawa var glad for å få sluttminuttene mot Real Sociedad i sin yndlingsposisjon, rett bak spissen.

Publisert Sist oppdatert

Da United hentet Shinji Kagawa fra Borussia Dortmund, var de nok godt klar over at japanerens beste posisjon var i 10’er-rollen, rett bak spissen.

Sir Alex Ferguson mente at trolig at han kunne få like mye bra ut av han på venstresiden, men Kagawa slet med å vise seg frem der forrige sesong.

Vil involveres mer

Selv om han har blitt satt ut på venstre av Moyes også, har han også fått noen anledninger til å jobbe i sin beste posisjon, noe han håper det blir mer av fremover.

– Jeg hadde det bedre da jeg spilte i skyggen av spissen, enn da jeg var på vingen. Jeg trenger å bli involvert mer i kampene, og forhåpentligvis får jeg det i de kommende kampene. Jeg håper  å bli bedre, skarpere og raskere i spillet mitt, sa Kagawa i følge Goal.com.

Burde vunnet i Spania

På onsdag fikk vi også se resultater med en gang Kagawa fikk gå inn sentralt i banen, og det skulle ikke mange minuttene til der, før han hadde skapt fler sjanser og nesten-muligheter, enn det han fikk til i hele kampen frem til det.

– Jeg synes vi burde ha vunnet kampen. Det er poengene fra slike kamper som bestemmer om man går videre eller ikke. Hadde vi satt sjansene våre, hadde vi vunnet, sa Kagawa etter kampen mot spanjolene.

 

Powered by Labrador CMS