– Følte meg ikke hjemme

Shinji Kagawa sier han slet med å finne seg tilrette i sin første sesong som Manchester United-spiller.

Publisert Sist oppdatert

David Moyes har imidlertid klokketro på at den kreative 24-åringen får en opptur når Premier League-sesongen 2013/2014 sparkes i gang.

– Sir Alex har snakket svært varmt om ham og fortalt meg hvilken god spiller han er. Det var hans første sesong i Premier League i fjor, men han er ung og kommer til å utvikle seg videre. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med ham, og forhåpentlig har han en kjempesesong i vente, sier skotten til ManUtd.com.

24-åringen viste glimt av hva han kan foregående sesong, men selv var Kagawa på ingen måte fornøyd med egne prestasjoner.

– Klubben har en lang og stolt histore, og jeg er glad for at jeg fikk spilt under Sir Alex Fergusons ledelse og for at vi vant ligaen. Men jeg leverte ikke godt nok.

– Det var øyeblikk der jeg ikke følte meg hjemme i United, men det var en følelse jeg ikke ville vie så mange tanker til. Men nå skal jeg vise alt jeg kan, sier Kagawa – som legger kniven på egen strupe:

– Nå har jeg ingen gyldige unnskyldninger for å ikke prestere – ettersom  jeg har ett år med Premier League-spill under beltet, avslutter han overfor TV Tokyo.

Powered by Labrador CMS