De vil få sjansen

Både Shinji Kagawa og Wilfried Zaha vil få sine sjanser, skal vi tro David Moyes.

Publisert Sist oppdatert

David Moyes sier at både Shinji Kagawa og Wilfried Zaha kommer til å få sjanser til å vise seg frem i de kommende ukene.

United-manageren håper også å få Javier Hernandez spillerklar igjen i løpet av de neste dagene, og mexikaneren kan være aktuell for en plass på benken mot Liverpool.

Kagawa satt på benken gjennom hele oppgjøret mot Chelsea forrige helg, mens Zaha ikke engang fikk en plass der. Begge to viste seg frem fra en god siden gjennom sesongoppkjøringen, men har ikke kommet ordentlig i gang etter at serien ble sparket i gang.

Wilfried Zaha imponerte i sesongoppkjøringen.
Wilfried Zaha imponerte i sesongoppkjøringen.

– Jeg har ikke hatt muligheten til å se på det. Jeg har måttet holde meg til den samme gruppen spillere. Shinji kom sent tilbake, og det var det største problemeet med han. Vi måtte gi han en uke fri etter at han var med oss i Japan også, sa Moyes.

Ettersom Wayne Rooney kanskje må stå over søndagens kamp mot Liverpool, kan en av de to få sjansen til å vise seg frem allerede nå, i det første store derbyet under Moyes.

– Wilf jobber fortsatt for å tilpasse seg dette nivået, så vi er fornøyd med det vi har. Jeg håper å få bruke dem begge to etterhvert. Hernandez har trent godt de siste dagene, og kan bli klar til søndagens kamp. Han føler ikke noe til hamstringen sin, og er snart der. Han mangler bare kamptrening.

Powered by Labrador CMS