– Jeg er en Moyes-fan

Ruud van Nistelrooy synes det er viktig at United gir David Moyes tid.

Publisert Sist oppdatert

I et nytt videointervju, gjort av franske Pierre Ménès, har Ruud van Nistelrooy snakket om mangt og mye, og selvsagt ble også United (og dets prestasjoner) et tema.

– Jeg har sett mange av kampene,  og faktisk så jeg kampen mot Leverkusen live, de vant 5-0 på bortebane! De spilte så god fotball, og jeg tenkte «hvordan er det mulig at de i ligaen ikke klarer å prestere slik?», og spesielt hjemme taper de mange poeng. Men jeg er en Moyes-fan, og jeg synes det er viktig å gi ham tid.

– Som du sier [Ménès hadde snakket om at United manglet en nier, en spydspiss, journ.anm.] må han kanskje «fylle inn» hull i ulike posisjoner i troppen for å gjøre laget sterkere. Men jeg synes den generelle stallstyrken, med noen forsterkninger, er blant de beste i Premier League. Jeg ville ikke fått panikk for fort.

Ménès lurte videre på om det var noen sjanser for å se Sir Alex tilbake, noe Ruud ikke kunne se for seg.

moyessund
STØTTE: Ferguson og United vil gi Moyes tid, håper og tror Van Nistelrooy.

– Nei, jeg tror ikke det. Jeg tror at når en legger opp, spesielt ham, så har en tenkt godt. Jeg tror også at han ønsker å gi Moyes tid og selvtillit til å bygge et lag. OK, kanskje de i verste fall ikke vinner et trofé i år, men de vil alltid bygge på et lag som er klart til å vinne ligatrofeer og Champions League og alle de andre trofeene.

– Det er en del av et nytt United, det er en æra etter Sir Alex, og klubben og alle må bli vant til det.

Ruud ble også spurt om blant annet potensielle spillerkjøp som Edinson Cavani, og ga sine vurderinger rundt det.  Du kan se hele intervjuet med Van Nistelrooy her.

Powered by Labrador CMS