Ønsket å ha med Meulensteen

Moyes om støtteapparatet og hjemmeformen, i tillegg til et hint om at dagens mannskap kanskje ikke er godt nok.

Publisert Sist oppdatert

Chris Woods erstattet Eric Steele, mens Steve Round, Jimmy Lumsden og Phil Neville kom inn i stedet for Mike Phelan og Rene Meulensteen. Ikke har har ment at det var lurt å bytte ut et vinnerlag med Moyes’ egen stab, mens andre har ment at det er viktig at Moyes jobber med sine egne heller enn med Fergusons folk.

Men hva sier David Moyes selv om saken? Tror han at det er grunnen til at United har slitt?

– Jeg tror ikke det har noe med det å gjøre i det hele tatt. Jeg spurte Rene om å bli i klubben, så det var ikke akkurat slik at jeg kom her og sa at vi måtte kvitte oss med alle sammen. Jeg har beholdt alle de andre i støtteapparatet, påpeker Moyes ifølge Manchester Evening News. Og Daily Mail skriver i dag at Meulensteen ble tilbudt assistentjobben, men at han ikke tok den fordi Moyes ønsket en større rolle på treningsfeltet enn forgjengeren.

Moyes snakket også om formen, og innrømte at den er urovekkende.

– Det er bekymringsverdig at vi taper så mange kamper på Old Trafford, selvsagt er det det. Du kan ikke snu ryggen til og si at du ikke er bekymret for det. Vi må få i stand hjemmeformen, for i denne posisjonen vil folk alltid ha en mulighet til å finne noe å kritisere for, eller å finne en svakhet. Men jeg har ikke hørt på det [kritikken om at Old Trafford-imperiet faller sammen], så jeg kan ikke si noe om hvorvidt det er det folk sier.

Manchester United Training Session
AKTIV: David Moyes er mer aktiv på treningsfeltet enn Ferguson var. Her sammen med Jimmy Lumsden.

– Du fortsetter å gjøre det du har gjort, for om du må endre det så tyder det på at du gjorde ting galt i utgangspunktet. Tingene vi har gjort er riktige, og spillerne har hovedsaklig vært veldig bra. Vi trenger bare at ting går vår vei, og vi må spille bedre og ta sjansene våre.

Moyes hintet også om at dagens mannskap kanskje ikke er godt nok.

– Jeg har alltid sagt at hvis spillerne gjør sitt beste, så kan du ikke be om mer. De gjør alle sitt beste, men om ikke det er godt nok, så er det noe jeg må se på.

Powered by Labrador CMS