– Dette kan Moyes få angre

The Suns United-journalist mener det er en tabbe å kvitte seg med Rene Meulensteen.

Publisert Sist oppdatert

David Moyes har overtatt roret i United, og Fergusons assistent og keepertrener, Mike Phelan og Eric Steele, forsvant raskt. Nå er Rene Meulensteen også på vei ut, og tirsdag ble det kjent at United og nederlenderen er i konflikt om hans avgang.

Neil Custis i The Sun tror avgjørelsen om å kvitte seg med Meulensteen kan være en avgjørelse Moyes kommer til å angre på.

– Det er forståelig at Moyes ikke ønsket å beholde alle i Fergusons støtteapparat (…), men førstelagstrener Rene Meulensteen var den ene han burde beholdt. Da Sir Alex Ferguson ble spurt om årsaken til suksessen sin så handlet det mye om kontinuitet. Moyes bør beholde en som har stor påvirkningskraft og kjenner hvordan ting fungerer på Carrington, skriver Custis i en kommentar onsdag.

– Meulensteen har gjennom 12 år jobbet på alle nivåer fra junioravdelingen og opp til A-laget (…). Han vet hvordan spillerne trener, ulikhetene, egoene, de med positiv innflytelse og de med negativ. Moyes er utvilsomt et godt og solid valg av United, men dette er et stort steg opp for ham og han kommer til å trenge all den hjelpen han kan få. (…) Han burde derfor ha funnet rom slik at Meulensteen fortsatt kunne spille en stor rolle  i United. Spillerne likte ham også. Han har aldri ønsket oppmerksomhet, og han elsket klubben. I stedet er han nå i en bitter konflikt md klubben. Det er en trist slutt for en mann United burde beholdt.

Du kan lese hele kommentaren her.

Powered by Labrador CMS