Pastore imponerte foran Moyes

David Moyes og Phil Neville var på nye speidertokt tirsdag og onsdag.

Publisert Sist oppdatert

United ligger ikke på latsiden, selv om det for en gangs skyld er spillefri i midtuka. Spillerne fikk riktignok en sjelden fridag onsdag, men for David Moyes og Phil Neville har de siste dagene handlet om å reise frem og tilbake i Europa.

I helga så David Moyes Cagliari – Juventus, for å finsikte spillestil og enkeltspillere, mens Phil Neville kikket på Rayo Vallecano i Spania.

Tirsdag kveld var Neville fortsatt i Spania, mens Moyes hadde reist videre til Frankrike.

I Frankrike

Moyes så Paris St. Germain vinne 3-1 borte mot Bordeaux i den franske cupen, og ble vitne til at Javier Pastore, Adrien Rabiot og Blaise Matuidi scoret målene.

pastr
IMPONERTE: Javier Pastore

Ubekreftede rapporter sier at Moyes ville kikke nærmere på Zlatan Ibrahimovic, men ifølge goal.coms spillerbørs fra kampen var det ikke svensken som imponerte mest. I stedet var det Javier Pastore som stjal showet. Han scoret et mål selv, og la opp til de to andre.

Pastore får fire av fem mulige stjerner hos goal.com, mens seks spillere også får tre stjerner. Det er forsvarsspillerne Thiago Silva og Zoumana Camara, og midtbanespillerne Jeremy Menez, Marco Verratti, Adrien Rabiot og innbytter Blaise Matuidi.

Matuidi ble tidligere denne uka nevnt som en mulig mann for United – siden kontrakten hans går ut til sommeren.

Ibrahimovic får en grei tilbakemelding for de 45 minuttene han spilte, og det skrives at han var uheldig som ikke kom på scoringslista etter et frispark i stolpen og et annullert mål.

Se spillerbørsen hos goal.com her.

I Italia?

Det er også kommet rapporter om at Moyes dro rett fra Frankrike til Italia, for å overvære Napolis kamp mot Atalanta i den italienske cupen onsdag kveld. Napoli vant 3-1, Jose Callejon scoret to mål, men Marek Hamsik kom kun innpå som innbytter. Foruten Callejon skal spiss Lorenzo Insigne, midtbanespiller Gökhan Ilner og forsvarsspiller Anthony Reveillere ha hatt en god kamp for Napoli, ifølge goal.com.

I Madrid

Phil Neville var altså i Madrid, hvor han ble vitne til at Atletico Madrid slo Valencia ut av den spanske cupen etter 2-0 tirsdag og 3-1 sammenlagt. Diego Godin og Raul Garcia scoret målene.

filipe
I FOKUS: Filipe Luiz ble sett av Phil Neville tirsdag kveld, ifølge rapportene.

Ifølge rapportene var Neville der for å kikke nærmere på Atleticos brasilianske venstreback, Filipe Luiz.

Luiz leverte ifølge rapportene en ny god kamp for Diego Simeones mannskap, men det var målscorer Raul Garcia som var banens beste. Neville må også ha blitt imponert av en del andre av Atletico-spillerne, blant annet Diego Costa, Arda Turan, Miranda og Juanfran.

Så spørs det om Atletico-spillerne kan være tilgjengelig allerede nå. Det er nok mer realistisk å tro på et kjøp derfra i sommer eller på et senere tidspunkt, all den tid de kjemper om både seriegull og er med i Champions League.

Powered by Labrador CMS