– Hans ambisjon var å trene United

Phil Neville forteller at David Moyes bestandig har hatt et ønske om å regjere på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Phil Neville, som selv er en av de få spillerne som har spilt under både David Moyes og Sir Alex Ferguson, forteller i et eksklusivt med Football Focus at han tror David Moyes er perfekt for Manchester United. Samtidig avslører back-legenden at Moyes bestandig har ønsket seg rollen på Old Trafford.

– Noen fortalte meg her om dagen at da han signerte for Everton for elleve år siden var hovedambisjonen hans å styre Manchester United. Det er klart vi er skuffet i Everton, men han fortjener en sjanse til å prøve seg på det øverste nivået, sier Neville.

Han forteller videre om hvordan avgjørelsen til Moyes kom veldig raskt.

– Det skjedde utrolig fort. Vi spøkte om hvilke spillere Everton skulle kjøpe til sommeren, men plutselig hadde han signert. Når United gjør noe så gjør de det skikkelig. De har fått en manager som kommer til å være der i mange år.

Neville er også i likhet med meget mange andre enig i at Moyes er den rette mannen til å ta over arven etter Ferguson, og at landsmannen kommer til å føre United-arven videre.

– En klubb som Manchester United har en spesiell form for arbeidsmoral, og David Moyes er så absolutt den rette mannen til å følge opp United-modellen. Det passer han perfekt, avslutter Neville.

Powered by Labrador CMS